-
PROVERA tablete
Drage moje,
jučer sam izašla iz bolnice nakon puuuna dva tjedna! Ne moram opisivati koji je to osjećaj, zar ne? Obavljana mi je laparatomija i to uspiješna! Uklanjanje endometrioznih cista i jednog velikog mioma!
Sada sam doma na oporavku s uputkom korištenja PROVERA tableta 30mg/dan kroz 6 mjeseci! Kako ništa ne znam o njima, osim da su hormonalne, molim da mi znalci/korisnici pomognu!
Pusu Vam šalje vaša san
-
san, na žalost ne znam ništa o tim tabletama, ali možeš malo pretražiti na internetu, vjerujem da će se nači dobrih tekstova.
-
Re: PROVERA tablete
Ja sam pila prošle godine 4 mj. (do 7-10. mj).
U početku nisam ništa osjećala, ali 9. i 10.mjesec sam bila "šizika". Kao da sam sve vrijeme bila u PMS-u.
Žalila sam se svojoj opće prakse i dr. B., ali su rekli da je to normalno i uopće se nisu zabrinjavali.
Vjerojatno je to individualno (možda ti prođeš bez simptoma), ali ja ću svom mužu dignuti spomenik!!!
-
Cure, jel ta Provera može usporiti dolazak menstrualnog ciklusa ? Ginekologinja mi je rekla da će mi ubrzat dolazak, no međutim ja još nisam dobila a prošlo je tjedan dana od zadnje popijene tablete !
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma