Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: PROVERA tablete

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno PROVERA tablete

Drage moje,
    jučer sam izašla iz bolnice nakon puuuna dva tjedna! Ne moram opisivati koji je to osjećaj, zar ne? Obavljana mi je laparatomija i to uspiješna! Uklanjanje endometrioznih cista i jednog velikog mioma!
    Sada sam doma na oporavku s uputkom korištenja PROVERA tableta 30mg/dan kroz 6 mjeseci! Kako ništa ne znam o njima, osim da su hormonalne, molim da mi znalci/korisnici pomognu!

Pusu Vam šalje vaša san

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

san, na žalost ne znam ništa o tim tabletama, ali možeš malo pretražiti na internetu, vjerujem da će se nači dobrih tekstova.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Re: PROVERA tablete

Ja sam pila prošle godine 4 mj. (do 7-10. mj).
    U početku nisam ništa osjećala, ali 9. i 10.mjesec sam bila "šizika". Kao da sam sve vrijeme bila u PMS-u.

Žalila sam se svojoj opće prakse i dr. B., ali su rekli da je to normalno i uopće se nisu zabrinjavali.

Vjerojatno je to individualno (možda ti prođeš bez simptoma), ali ja ću svom mužu dignuti spomenik!!!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Cure, jel ta Provera može usporiti dolazak menstrualnog ciklusa ? Ginekologinja mi je rekla da će mi ubrzat dolazak, no međutim ja još nisam dobila a prošlo je tjedan dana od zadnje popijene tablete !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •