-
tunjevina
zanima me od kad se može davati tunjevina?pravim danas nama za ručak tunjevinu u umaku od rajčice s tjesteninom, pa me zanima jel mogu i N . dati to ?ima 9 mj i tjedan dana
-
ja se više ne sjećam ali plava riba je teško. Ja ne bih davala prije godinu dana ako ne i kasnije. I to onda svježu tunu, nikako iz konzerve.
-
ni ja ne bi davala, makar da i ide po tablicama
tunjevina je riba puna žive, pa još iz konzerve
daj joj čiste paštice, klinci to obožavaju ili s umakom od paradajza, tunjevinu ne
-
ok, hvala na savjetima, primila na znanje.
-
Osoblje foruma
sa 9 mjeseci, samo bijela riba, tipa oslić, škarpina...
-
može raža? ona je isto bijela ...
-
mislim da tunu ne prije 18 mjeseci,ali to je za frišku.
-
Mislite li da su sve marke tunjevine iste (eva,rio mare,...) ili ipak ima nesto bolje od drugih? Moj mali ima 4,5 godine i jako voli tunjevinu (trebam li napomenuti da je to jedino od ribe sto bi htio jesti
)
-
nama su preporučili samo onu u rozoj kartonskoj kutiji,našu.jel to postira brač,tako nešto.ima od istog proizvođača i fileti u maslinovom.to mi je pedijatar gastroenterolog rekao da je jedina ok,mada znaš kako to ide,možda su joj platiti da to kaže.
svejedno,ja jedem tu i fakat mi je najbolja.
a pogledaj i ovo
http://www.mojhej.com/question/kako-...-tuna-najbolja
-
Nije problem tuna (to može - ja počela nakon 18 mjeseci) nego konzerva. S tim bi bilo bolje pričekati 3. godinu... Barem smo mi tako. Pitaj pedijatra!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma