kakva je ovo slika s linkom u zaglavlju?? neko provalio na forum :/ :?
kakva je ovo slika s linkom u zaglavlju?? neko provalio na forum :/ :?
baš sam se i ja pitala, joj dosadni su s tim spamanjem foruma ovih dana... kaj sad hoće moj imenjak satriani![]()
I ja baš gledam i nije mi jasno :?
Baš sam mislila pitati.
U svakom slučaju ne otvaram![]()
izgleda![]()
![]()
![]()
Tak mi je čudan, osjećam se nelagodno...
Kao da me netko promatra cijelo vrijeme, užaš!
Neka ga netko makne.![]()
Baš mi smeta, ali nisam mogla odoliti, pa sam kliknula...
Nisam sigurna jesam li šta zeznula, ali za svaki slučaj ne sljedite moj primjer.
Ma kad se anchie javila odmah sam kliknula
da vidim šta je 8)
i ja, i jaOriginally Posted by kahna
![]()
XOriginally Posted by kahna
ima valjda i ljepših slika, ak se već nešto mora staviti za test... :?
Ja sam kliknula odmah, ako je provalilo na Rodu, nek provali i kod mene. Malo sam bila razočarana što me samo bacilo na Google![]()
koja zbunjoza, koliko je ovo vec topica otvoreno na istu temu?![]()
a mogao je biti samo jedan. info - od adminaOriginally Posted by zhabica
.
:shock: koliko ih se javilo![]()
mene bome ustrašilo, al nisam klikala, imam fobiju od spamova i virusa![]()
hvala na objašnjenju![]()
a zašto meni stoji 6 sivih pravokutnika poviše foruma?
A meni sad niš ne stoji :?
Nemam nikakve pravokutnike![]()
ne vide se ako prebaciš stil na subSilverOriginally Posted by magriz
zapravo, vide se samo kad pišeš post dolje u pregled teme/posta
cula ja o banneru satriania na forumu, pa brzo u gugl, satriani + hrvatska i zovem sva vesela muza sta radi jedan cetvrtak, da bi se mogli zaletiti u opatiju na koncert, da ga vodim na rodjendan.....i malo bolje gledam i gledam....godina 2006.Originally Posted by anchie76
![]()
stalno me izbacuje sa Rode, pola slova mi proguta kad pišem...jel to šta s stranicom ili to moj komp opet šizi???
Ovo moze biti samo i iskljucivo do kompa, ako imas bezicnu tipkovnicu provjeri baterijeOriginally Posted by ZO
![]()
A i mene ponekada izbaci s Rode, ali nije bas stalno, vjerovatno trebas malo pocistiti komp![]()
vjerojatno je do kompa, ali eto da pitam, nemam bežičnu tipkovnicu...fora je u tome da mi se to događa samo na Rodi...i ovo izbacivanje mi se nije događalo valjda nikad do prije 3-4 dana...možda sam ga sad uplašila, pa više ne bude![]()
Sviđaju mi se banneri! :D
Već sam se bila zabrinula da će biti nešto komercijalno...
I hoce, al dok ne krene komercijalno, steta da stoji praznoOriginally Posted by Imga
![]()
sviđajaju mi se baneri
od kad su stavljeni primijetila sam da link za portal mi ne radi, onaj na vrhu prije pretražnika
Još netko ima isti problem?