i na kakvu stranicu vodi taj link?
i na kakvu stranicu vodi taj link?
gitarist, valjda nije to sam stavljao, ali ja ne bih klikala...
sta testirate? koliko cete ljudi zbunit i koliko ce topica nastat?![]()
![]()
c-c-c sorci, sad će se apri čudom čudit kak ne znaš tko je joesorciere prvotno napisa
![]()
bez brige,i ja sam nasjela![]()
a zakaj? pa čovjek je još živ... možda traži inspiraciju na forumuTeddyBearz prvotno napisa
![]()
:?petarpan prvotno napisa
ja mislim da ni on ne zna ko sam ja. pa smo egal!
![]()
![]()
![]()
kad ti budes tak slavna ko on, onda ce stvarno bit cudo kad netko nije cuo za tebe![]()
vidiš da nije dovoljno slavan jer nisam jedina koja nije čula za njegaanchie76 prvotno napisa
. ali mlad je još, možda za desetak godina ako se bude trudio ...
![]()
Pa koje si ti godiste kad ti je covjek rodjen 1956 mlad?sorciere prvotno napisa
![]()
Pa hebaga Sorcie, ne valja ti matematika![]()
Aj sad lijepo sve nauciti o Satrijaniju do sutra http://en.wikipedia.org/wiki/Joe_Satriani
Sutra ispitujem![]()
:?anchie76 prvotno napisa
kak MENI ne valja matematika? svi moji komadi bili su stariji od mene. ovog ne bi ni uzela u razmatranje, jer mi je PREmlad...
ja mislim da TVOJA matematika ne valja, jer ti polaziš od svojih godina![]()
ispitu neću pristupiti, jer ne volim e-learning. pa ak se odlučiš održat predavanje glasom i stasom, prijavljujem se za prvu klupu.![]()
Ajde ti lijepo nemoj sad tjerat mak na konac i svaljivat na mene da neznam matematiku (i da, definitivno nije mlad (nisam ni ja vise)), nego lijepo priznaj kako si garant mislila da ima 20 i nesto godina
![]()
nemam ti što priznati. prije nego što sam napisala da je živ i da je mlad - pogledala sam koliko ima godina. dakle, izjavu sam temeljila na poznatim činjenicama! tj. onima koje su mi dostupne na googl-u.anchie76 prvotno napisa
kad ti budeš mogla čitati moje misli, ja ću doći k tebi na kavicu, i očekivati da mi ispričaš sve o mojoj budućnosti.
I vrlo je ocigledno da nisi googlala prije svojih postova (to sto si sad pogledala se ne broji), tak da se nemoj sad izvlaciti
![]()
pa stray je napisala jednu lijepu rečenicu o meni na topiku o tim pahuljicamaanchie76 prvotno napisa
i hvala na komplimentu
.
googlala sam IZMEĐU svojih postova. dakle nakon prvog (neinformiranog), a prije komentara o mladosti.anchie76 prvotno napisa
![]()
Ja znam da si ti magistrirala tjeranje maka na konac, al eto moje vrijeme predvidjeno za tjeranje maka na konac je upravo isteklo![]()
Nadam se da je ovo natjeravanje rezultiralo povecanom prosvjetljenoscu korisnika o tome tko je u stvari taj joe satriani 8)
misliš - nemaš više argumenata?anchie76 prvotno napisa
![]()
ajde sad ovo zalokotaj... koga zanima, tražit će dalje...![]()
anchie76
pa jojjjjjjjjjjjjjj nije valjad da nas testirate.
ja upravo prosla na poslu 5 sigurnosnih provjera NEMOGUUUUUUUUUU VISEEEEEEEEE
sala tamo gdje pisem znam sve cure poimenično i dijagnoze tako da mi se taj nebi mogao"provući"![]()
![]()
![]()