Citiraj Maruška prvotno napisa
Dobro jutro!
Lovre za ovu godinu ima GEOX sandale, ali još nismo počeli nositi - buni se jako, valjda mu je preneobično biti bos. Inače, sada nosi GEOX patike koje su jaaako lagane i čarape stopalice. Vjerujem da bi mu u sandalama bilo hladnije ali sigurno ne tako udobno, bezbrižno kao u patikama. I inače, i ljeti često nosi patikice.
I patriku je puno udobnije u tenisicama i da se njega pita ne bi ih skinuo čitavo ljeto, ali s obzirom na ove vrućine mislim da mu je trenutačno ipak ugodnije u sandalama..............danas mu čak nisam namjeravala ni obući čarape, ali s obzirom da se u vrtić ipak ide u tenisicama, pa se nakndano obuvaju sandale , a i ima nove ljetne šlapice, ipak smo ih obukli........

ni ja u biti ne pretpostavljam izgled na račun udobnosti, ali moraš vidjeti kakav patrik dolazi iz vrtića - ako nije blatnjav do koljena, a onda je toliko prašnjav da se ne vidi boja cipela iako je veći dio dvorišta popločen, tak da mi to uopće nije jasno - očito se on mora zavlačiti u najcrnje i najzmazanije kuteve