i ja sam patriku do nekih godinu i pol bez pol frke mogla prat glavu kad sam god htjela - dijete je uživalo............i onda tko zna zbog čega, samo odjedanput ne može više podnijet vodu na glavi..........doduše ne znam jel gore ispirat mu pomalo pa da ostane neisprano :/ ili mu je isprat kak spada, pa da dijete ima traume..........uglavnom, ne štima, ne znam zašto.

čak smo mu kupili i masku za ronjenje kao neće mu voda ić u oči međutim to je još gora stvar jer uopće ne može disat i još ne kuži sistem, tak da ni to nije ispalo neko rješenje.

sve mislim da je dosta velik da kad mu Mm i ja pokažemo kak si peremo kosu, tako da je nagnemo (iako ja ni ne naginjem, meni je gušt kad mi voda curi po svukud, al ajde, čisto predstave radi), ali nikako usvojit..........čak štoviše, kad se brčka u kadi u stanju je glavu i potopit u vodu i pod mlaz, ali oprat je i isprat - no chance- stavrno više ne znam tko je lud. A peć za oči ga ne može nikako jer koristimo najblaže moguće šampone bez ikakvih dodataka, pa čak i mirisa, a i rekao bi da ga peče............nego ne govori ništa što ga smeta, al samo ne bi prao kosu :?