Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: ista cica više puta..

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno ista cica više puta..

do kada?
    Ja u skladu sa savjetima tu na forumu nudim istu cicu barem dva puta (dva podoja za redom), znači u 2-3 sata ista cica (taj savjet nam spasio dojenje, tnxs rodama na tome ), pa me sada zanima do kada raditi tako?
    L. sad ima 6 i pol mjeseci, pa me zanima da čekam da ona sama zatraži drugu, ili da sama promijenim?
    Inače ona večinom zaspi na cici pa do sad se nikad nije bunila i "tražila" drugu.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Do kada? Dok god bebi tako odgovara! Beba je u stanju odrediti kolika joj je količina mlijeka potrebna u jednom podoju. Ako joj ne bude dosta, tražit će još!

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj zoza prvotno napisa
    Do kada? Dok god bebi tako odgovara! Beba je u stanju odrediti kolika joj je količina mlijeka potrebna u jednom podoju. Ako joj ne bude dosta, tražit će još!
    x

mi to jos uvijek cesto tako radimo al nije bas da pratim previse koju sam dala. dam puniju. vec dugo ne gledam koliko je vremena proslo. gledam zapca. ima 8 mjeseci.

samo relax. dobro radis i bravo na iskljucivom dojenju!

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

da jos pojasnim, ako jede svakih sat vremena onda dobije 2-3 puta istu samo zato jer tu jos uvik ima mlijeka, a ako trazi tek za 3-4 onda dobije puniju. a kako znam koliko je proslo vremena, vise po osjecaju nego po satu. iako nekad cirnem koliko je sati ali se ne opterecujem time, to san zapravo tila rec.

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

hvala cure

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja također dajem istu cicu u 3 sata. Ali imam drugi problem - zaboravim koju
    Nakon dva i pol mjeseca još uvijek nemam sistem da zapamtim na kojoj smo cici. Ne mogu to odrediti po punoći jer imam velike grudi i ustvari nema razlike između pune i prazne. To jest, prazne nema nikad, uvijek mogu istisnuti mlijeka.

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

ja se ne opterecujem stranama, dam onu koja mi padne na pamet taj tren, nemam pojma koja mi je punija ili praznija, jer ako Lani ne pase, sama ce traziti drugu (odmah ili nakon 5 minuta)

davati 2-3 sata istu dojku je dobro u nekim slucajevima, ali ako je sve OK nema puno smisla gledati na sat i pamtiti redoslijed, to je onda opterecenje, a bespotrebno

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

llella, čestitam na uspješnom isključivom dojenju i slažem se s Natašom da kod tebe zaista nema potrebe opterećivati se vremenom, redoslijedom i stranama. Koliko vidim, dojite bez problema, bebačica je već iskusna cicalica i zato lijepo mozak na pašu i uživajte jedna u drugoj bez briga i ograničenja.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

A što s bebicom od tri mjeseca? Do kad da pazim na redosljed?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •