Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: krvarenje nakon pregleda

Datum pristupanja
    May 2008

Početno krvarenje nakon pregleda

hy please dajte mi recite jeste vi nakon pregleda kod ginekologa primjetili sukrvicu i krv naime danas sam bila na kontroli i dosla sam doma i primjetila sukrvicu i sluz pomjesanu s krvi kad sam mokrila i na gacicama??? trudna sam 37 tjedana i prst otvorena. i koliko sad cesto bi trebala na kontrole jer narucio me tek za 2 tj. na kontrolu a danas nije niti ctg radio niti plodnu a uzv kaze da vise netrebam radit :?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam isto nakon pregleda malo krvarila - to je ujedno bio i posljednji pregled prije poroda - naime, slijedeću noć mi je ispao sluzni čep (dosta sluzi i krvi), ujutro sam nazvala svog doc. i rekao mi je da se javim u rodilište. To se sve dogodilo 19 dana prije termina. Rodila sam taj dan popodne. Ono što mi je i dan danas ostala enigma: da li je taj pregled uzrokovao tj. iziritirao ispadanje sluznog čepa ili bi se to samo po sebi dogodilo. Inače, taj posljednji pregled mi je bio prilicno nelagodan čak i bolan, pa nije čudo da sma prokrvarila.
    E, da - ja sam dobila i trudove taj dan ujutro nakon ispadanja čepa.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

meni je isto ispao drugi dan cep evo vec sam 3 dana bez cepa al nisam zvala doktora imam lagane bolove mislim da jos nisu trudovi :?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mene je baš počelo bolit ne prejako, onako kao jaki predmenstrualni bolovi. Ne znam kako je tebi - ja bih možda ipak zvrcnula doktora...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja inace od pocetka trudnoce imam velike mestrualne bolove zato pijem magnezij sad cekam jaaake bolove imam bolove ali ne redovite uf idem nazvati doktora

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja inace od pocetka trudnoce imam velike mestrualne bolove zato pijem magnezij sad cekam jaaake bolove imam bolove ali ne redovite uf idem nazvati doktora

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Sjećam se sa tečaja da su nam pričali kod puknuća vodenjaka i kod ispadanja čepa koliko se može biti doma nakon toga, kada da se javimo u bolnicu ali stvarno se ne sjećam tog vremenskog razmaka (za čep ). Možda će cure tu znati bolje.
    Znam samo da čim sam došla u rodilište i objasnila što je bilo i kako me boli da su me ostavili i za par sati sam rodila. (Ja i dalje nisam imala neke prejake bolove nego te pms bolove, samo sam hodala i vrtila kukovima 2-3 sata u predrađaoni i sa 1 prsta otvorenosti sa tim jadnim trudovima došla do 7 - onda su me poslali u rađaonu).

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Da. Poslije jednog pregleda (u bolnici) sam primjetila malo sukrvice na gaćama, ali mi je rekao moj ginić da je to normalno. Poslije slijedećeg pregleda nije bilo sukrvice.

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj malo janje prvotno napisa
    cuj, sto se jacine bolova tice, ja sam 12h imala trudove, ne bas jako redovite i nisam skuzila da su trudovi dok nisu poceli stizati na svakih 10min. meni je menga bila puno gora bol od tih pocetnih trudova.
    inace, sluzni cep ne mora nuzno ispasti bas tren pred porod tak da ne znaci da ces bas za koji tren roditi, ali da ces skoro to je ziher al to i sama znas

~~~~~~~~ za sto ljepse iskustvo
    sretno

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nitko se ne javlja kod mog doktora a na sv. duhu su me otpilili kazu guzva je i da nemaju vremena pricat koma. :shock: citala sam iskustva cura kazu da i mjesec dana su bile bez cepa a i ja sam u petak bila otvorena 1 prst ma da samo hoceju objasniti jer mi nije bas blizu bolnica da odem do nje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •