-
Sve je to prilično relativno jer jako ovisi o higijeni kako penisa tako i pojedine ordinacije,a ponešto i o sreći.
Meni su isto ti pregledi neugodni, ali imam dojam da ovdje nekako općenito vlada određena odbojnost prema ginekološkim pregledima svih vrsta u trudnoći po uzoru na Nizozemsku i slične zemlje gdje takvih pregleda nema ili ih ima vrlo malo sve u cilju ne čačkanja po trudnici, a zapravo mi se čini da je prvenstveni razlog tome štednja. Mnogo se stvari može otkiriti i prevenirati redovitim i stručnim pregledima tijekom trudnoće.
Recimo, što se tiče amnioskopije čula sam različite verzije. Da je pregled potpuno agresivan i bez veze jer se stanje može promijeniti pola sata nakon pregleda, a opet druga verzija je da se to stanje naglo mijenja izuzetno rijetko i da je taj razmak od 2-3 dana neki optimum. Pa sada ti budi pametan. Nisam potpuno ni na jednoj ni na drugoj strani. Smeta me i to pretjerano rutinsko čačkanje, ali opet ne bih se složila kako je potpuno nepotrebno ili štetno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma