Neznam da li je ovo česta pojava ili je eto ulovila samo mene. Voljela bi da podjelite i to iskustvo samnom, jer ja se iz dana u dan sve teže nosim sa tim problemom. Meni je suprug otišao na put prije 2 tjedna, otišao je u UN mirovnu misiju na Cipar, na period od godinu dana. Kad smo saznali da je izabran, mojoj sreći i zadovoljstvu a i ponosu nije bilo kraja....a sad....sad sam tužna i depresivna. Iskreno, mislim da njegovo izbivanje nije jedini razlog za moje tužno stanje. Nekako me ništa ne veseli više, sve mi je bezveze....ne pospremam, ne kuham, ne perem.....jedva da se otuširam i stalno jurim negdje kod nekoga....onda je malo bolje. Mene je ova trudnoća skroz promjenila emotivno. Nikada nisam bila neka emotivka, oduvijek sam bila vesela i dobre volje, životna filozofija mi je bio OPTIMIZAM....i gle sad???
Moram napomenuti za one koji neznaju da sam IVF trudnica nakon 6 godina borbe (19 raznih postupaka) i da bi najnormalnija situacija i očekivana bila da sam presretna i da sam skroz posvećena bebici....ali evo, nije baš tako :dunno