Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Slikovnice za "na tutu"

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Slikovnice za "na tutu"

Evo zanima me postoji li kakav filmic ili slikovnice di beba ide na tutu/zahod. Ono sto sam ja vidila je medo Tobi koji se kao odvikava od pelena. Rekoh Zara voli te knjige/slikovnice listati, opisivati,nosati... pa mozda bi je mogla kroz kakvu knjigu nagovoriti na tutu....Imate li sikustva?
    Jer ono, kupili smo tutu i njoj je smjesno kad sjedne na nju I onda kad je ovako pitam oces kakat na tutu, jednostavno kaze NE Iako vec kad ide kakati onda sama cucne kao da sjedi na tuti...jos samo da ju je posjesti...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ima "Hoću svoju tutu" od Golden Marketinga
    • ROSS, Tony, 1938- Hoću svoju tutu / Tony Ross ; [prevela Sanja Lovrenčić]. - Zagreb : Golden marketing - Tehnička knjiga, 2004. - [24] str. : ilustr. ; 24 cm

" Pelene su FUUUJ", rekla je mala princeza. "MORA postojati nešto bolje!". Svojoj malenoj princezi kraljica je tada ponudila tutu. Privikavanje u početku nije baš išlo glatko i bez poteškoća, ali vremenom je princeza naučila obavljati svoje fiziološke potrebe na za to predviđenom mjestu. Duhovita slikovnica o stjecanju važne životne navike, zabavit će i razveseliti djecu, a roditeljima pomoći u odvikavanju mališana od pelena.

i mislim "Petra se popiškila u gaće", ali za to ne znam koliko je o odlasku na tutu.

još prijedlog, nemoj pitati hoće li, moj je uvijek na takva pitanja rekao NEĆU , samo reci "Idemo piškiti na tutu."
    ja bi ga ujutro kad se probudi, skinula i posjela na tutu, isto tako bi tuta bila uvijek negdje u boravku da može sjesti kad mu dođe (obučen) i skinula sam ga svakih sat i pol i stavila da sjedi - uvijek bi se popiškio

mada smo mi to počeli tek nakon 2 rođendana, ne znam kako je s mlađima :/

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

"Hoću svoju tutu " - nije loša ..
    ali, mene je oduševila Mali medo s pelenama - FORUM
    kartonska..Naja je baš voli čitati..ilustracija pogodna za manje..a pelene su različito obrađene pa ih može opipati..

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

moja je voljela piskiti u drustvu. ima lutkicu koja u bademantilicu sjedi na svojoj maloj tuti. ih, sto su se njih dvije na tutama napricale...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno ideja...

moj se zgrazavao na tutu mjesecima, sve dok nismo doveli djevojcicu s kojom se igrao i koja je isla na tutu. 2 dana su proveli u zajednickoj igri gdje je ona skakala na tutu a on pustao u gace... kad je cura otisla kuci (oboje imaju 2 godine i 8 mjeseci) mak je jedva pristao da sjedne na tutu, motivisan susretom. od tada vise nista ne radi u gace. potreban je bio samo jedan dan. tad kad smo skinuli pelene, prvi dan je upiskio 2 para gaca i vise nista.... sve stima za 5. PS. kaka je bila malo veca trauma, ali i to smo prezivjeli.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Sanela-Naja prvotno napisa
    "Hoću svoju tutu " - nije loša ..
    ali, mene je oduševila Mali medo s pelenama - FORUM
    kartonska..Naja je baš voli čitati..ilustracija pogodna za manje..a pelene su različito obrađene pa ih može opipati..
    L. ju je dobila za rodjendan i nakon 2 citanja ostavila pelene

ok, pocela se odvikavati i prije ali nakon te knjige vise nije bilo ni jednog incidenta

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Kod nas su po pitanju tute i dude upalile "Mala priča o posudi" i "Mala priča o dudi".

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Jel tko vidio gdje bi se mogle kupiti te slikovnice "mala prica o posudi" i "mala prica o dudi"? Javite, pliz...

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Zbog pocrtenog bi ova slikovnica u našem slučaju bila kontraefekta.

Mali medo s pelenama
    Problemska slikovnica za najmlađe o odvikavanju od pelena. Mali Medo jednostavno nije želio ići na tutu, svaki put bi imao
    neki izgovor. Radije je tutu koristio za igru. Sve dok nije upoznao djevojčicu iz medvjeđeg vrtića, gdje je i sam poželio ići,
    ali mu je mama rekla da će u vrtić kad skine pelene. I to je naravno upalilo, naš mali medo se toliko veselio vrtiću, da je
    odmah napustio pelene i počeo redovito upotrebljavati tutu i naravno ići s djevojčicom u vrtić.
    Posljednje uređivanje od Dalm@ : 28.03.2010. at 14:53

lucky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa Vidi poruku
    Jel tko vidio gdje bi se mogle kupiti te slikovnice "mala prica o posudi" i "mala prica o dudi"? Javite, pliz...
    Mi narucili preko weba

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa Vidi poruku
    dat ću ti ja obje, mislim da ih još imam doma..ajd javim ti pp-om

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

možda hoće ići na wc,probaj joj pokazati kak vi idete na wc,pa pitajte nju dal hoće.moj tutu nije doživljavao ali wc je odmah dobio prođu.inače meni su bile glupe sve te knjige o navikavanju na tutu.bačen novac.jedina koja mi je bila zanimljiva je knjiga o kakcu.hehe.ali to moraš imati takvo dijete da to skuži na šaljiv a ne gadljiv način. imaš je za downloadati preko neta.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

hvala
    Posljednje uređivanje od Lucija Ellen : 30.03.2010. at 15:25

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •