Moja curica će uskoro godinu dana, i ja se ne mislim vraćati na posao. Želja mi je ostati s njom doma bar do njezine druge godine. Ja sam zadovoljna svojom odlukom i osjećam da činim ispravno i za sebe i za Laru. Prije nego li sam i zatrudnjela znala sam da to želim. A financijski to možemo podnesti.
E sad, nije stvar u onome što ja mislim. Ljudi moji, ja nemam uopće podršku svoje okoline. Komentari su takvi da mi se diže kosa na glavi. Od "pa to nije zdravo ni za tebe ni za nju", "pa šta ti nju misliš dojiti do škole?", "bolje je za nju da ideš raditi", "zašto si se školovala?" i slične gluposti. :shock: :shock:
Cure koje ste odlućile ostati s bebačima, kako je okolina reagirala?
Malo utjehe molim! Jer ja sam u bedu, više nikome ni ne govorim da se ne vraćam na posao jer mi se ne slušaju komentari.![]()
![]()

Odgovori s citatom
Ni ja se ne planiram skoro vratiti na posao i stvarno ne znam kaj će mi sve okolina reći i za sada ne razmišljam o tome.Odluka je samo tvoja i ti sama znaš što je najbolje za tebe i tvoju curicu i ne brini što drugi misle.Uživajte zajedno!
namjeravam isto ostati doma (naravno, ako situacija ostane ovakva kakva jest da se može financijski izdržati).
, sad sam podnjela zahtjev za produženje za njegu djeteta jer moramo na operaciju oka :shock: , i nadam se da će mi produžiti jer mi zaista treba, posao na koji bi se kao trebala vratiti mi je nesiguran, mala plaća, privatnik, da ne duljim dalje, ovo zadnje je dovoljno
(Radim u privatnoj banci pa kad kažem da radim u banci svi u stilu oooooo, banka super, ma moš mislit). Sad se sigurno pitate, čemu vrtić, moji klinci su oduševljeni vrtićem
, doma napravim sve kućanske poslove
!!! Sad kad kažem da se ne želim vraćati na posao za 2800 kuna i raditi u smjenama, po 50 sati mjesečno više neplaćeno