M.a.r.t.a prvotno napisa
dižem kapu onim ženama koje si uspiju izgraditi karijeru i voditi brigu o djeci i kućanstvu. Čast iznimkama, ali negdje mora štekati. Ja nakon cijelog dana sa zanimanjem - majka u 21, 22h kad Karlo zaspi padam s nogu. A da još moram kuhati ručak za sutra? i dignit se u 6h pa ići na posao???
Potpisujem Deaedi. I ne kuha mi svekrva, nemam tetu cistilicu, ali imam bake cuvalice - mijenjaju se pa ga svi drze ko kap vode na dlanu i ugadjaju mu vise nego mi. Ujutro se dizemo u 6:50, mazimo u krevetu, spremamo i idemo netko na posao, netko baki. Vracamo se oko 16:30. Rucak pripremamo ili brzi ili podgrijavamo skuhano vikendom, ponekad ulete bake s 'poklonom' u vidu punih mirisljavih plasticnih posuda (to su mi postali najdrazi pokloni

). Igra s djetetom do 21, spremanje, mazenje, uspavljivanje. Vrijeme za film, seriju, cakulu, pospremanje. Vikendom uzivamo zajednicki, kuham vise i slozenija jela dok malac spava. Ocistimo generalno stan zajednickim snagama. I eto. Na poslu napredovala od povratka s porodiljnog. Ma sve se moze.
Nadam se da ces i ti naci rjesenje