- 

Znam kako ti je jer sam i ja s malenom po cile dane. a kada radim (radim na terenu po 10 sati), onda je jos i gore jer sam umorna ka pas, a kada dodem doma tribam biti odmorna mama sa smjeskom i zivcima za igru. u zatvorenom prostoru obicno pocnem luditi, pa se onda uglavnom s njom skupim vani (srica moja sta su lipsa vrimena!), tako dobro njoj jer je izasla vani, a i meni jer malo proluftan glavu. 
 stvar je u tome sta je tesko uskladiti posal i dite, barem kod majki koje nemaju onih 50% pomoci od oca. samohrane majke necu ni spominjati, njima skidan kapu odma na startu!  
 ja iman sricu sta su mi otac i mama u dobroj formi, pa oni uskocu. ali to je opet samo ono moje radno vrime. cim dodem doma, ne skinem niti cipele, moja smjena je pocela. luksuz MMa je medutim da on se stigne i najesti i naspavati i sve ostalo...i skuzila sam da dosta oceva tako funkcionira... cast izuzecima!
 ali sta sam tila reci, primjerice ja sam slobodna zimi, prijateljica mi ima klinca vrsnjaka s mojon malenon, radi po cile dane i ima problem sa cuvanjem. sta nije normalnije da se mlade mame nekako udruze/izorganiziraju da jedan dan cuva jedna, drugi dan druga i slicno... ili po potribi da uskacemo jedna drugoj, a ne da tu bude baba dida servis, jer su oni ionako ljudi u godinama kojima je vise pun kufer svega i svaki ima po 150 bolestina? a i u krajnjoj liniji, zasluzili su malo odmora. ne kuzin zasto recimo to nitko ne predlozi. virujen da bi to bilo ok, barem do 3 godine dice kada oni mogu ici dalje u vrtic, a roditelji su dosta mirniji.
 ja konkretno njoj nisam nista predlozila jer ne znam kako bi to shvatila, pa sutim. ali svi su u istoj kasi...

Pravila pisanja postova
				Pravila pisanja postova

- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-  
Pravila foruma