-
Please savjet!!!
Dakle, drage moje
kako sam se navikla da ste uvijek pune savjeta, iskustva i korisnih informacija, a ja se već pomalo glupo osjećam u svojoj situaciji,please bilo kakvu pametnu riječ...
iza mene je peta negativna beta...zadnji je bio stimulirani ICSI na SD, vraćena dva "lijepa" osmostanična zametka..prije toga je bio prirodni ciklus na SD, i tri neuspješna stimulirana ICSI-a.
MM ima dijagnozu oligoasthenozoo....ali u laboratorijima uvijek uspiju izabrati nekoliko dobrih spermija, koliko im zapravo i treba.
sa mnon sve u redu, normalni ciklusi, svi hormoni u normali, endometrij uvijek super,odlično reagiram na stimulaciju, nikad nikakvi problemi...i sad mene zanima jel nas jednostavno neće sreća da se nešto i primi nakon transfera, ili je posrijedi nešto drugo na što još nisam obraćala pažnju.
sada sam posljednji put čak bila i na dexamethasonu prije i poslije transfera..doktor mi za sada isto ne predlaže ništa drugo, nego samo strpljivost.. jel ima još nešto što vi uzimate, mogu li još nešto pokušati ili jednostavno držati fige da sljedeći put uspije...
fakat se već osjećam nemoćnom....
još da nema ovog foruma....
hvala svima i pozdrav
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma