Citiraj SpOOklica prvotno napisa
More mi je ispred kuće, neodoljivo mami, pa me zanima kada devetomjesečni (skoro) bebonja može u more, bar nakratko. Kolika treba biti temperatura?

Kako vi uopće mislite na kupanje sa bebama, šta ćete raditi, bazenčići, zajedničko brčkanje u plićaku.... ???
i ti pored ove dvi boldane činjenice pitaš šta ćeš

pa u more s ditetom ženo.
šta ima zdravije od kupanja u moru (naravno čistom). i to je dite od 9 miseci a ne tek rođena beba.

moja je prvo svoje ljeto isto imala 9 miseci kad je počela sezona kupanja. najnormalnije sam s njom odlazila na svakodnevno kupanje. ali tu sam godinu (pošto nije hodala) išla na plažu koja nema plićak. fino bi joj stavila mišice na ruke, uzela je za ruke i spuštala je s mula u more.
u moru bi bila dok ne pomodri (jer bi urlala kad bi je i modru vadila vani) o temperaturi nisam baš brinila jer ako je meni vani vruće i njoj je bilo. a ako sam ja kao najzimogroznije stvorenje ulazila u more (a sve ipod 26 stupnjeva u moru mi je brrrrr) onda je mogla i ona. i doslovno je uživala.
slijedeću godinu smo morali prominit plažu. nije joj ta bila zanimljiva. pa smo odlazili na onu s plićakom.