Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: NOVA TRUDNICA NA RODI

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno NOVA TRUDNICA NA RODI

Bok curke i mame,

Javljam se kao jedna vrlo friska uplasena trudnica.Naime radosnu vijest smo mm i ja doznali prije cca 2 tjedna,i naravno da smo presretni.
    Otisla sam doktoru sa nekih 6 tjedana i on me totalno uplasio, naime gastacijska vreca je nesto manja nego sto je on mislio pa mi je mrtav-hladan rekao :ili je trudnoca manja ili nesto nije ok!!!!
    Dobro,pregledala sam Rodu uzduz i poprijeko i shvatila da se to svako malo dogada i da se ustvari do iduceg UZV ne trebam ni malo uzrujavati.
    No sada sam sva u panici da ipak nesto drugo ili trece nece biti ok i nemogu se osloboditi tog straha.
    Radim uzasno stresan posao u vrlo zahtjevnoj firmi sto me dodatno opterecuje!

dajte mi malo savjeta i vjerujem da ce mi odmah biti lakse!

puse!!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Re: NOVA TRUDNICA NA RODI

Dobrodosla!!! Cestitam tebi i TM na prekarasnoj vijesti :D Joj ti doktori znaju ponekad biti grozni... Meni se cak gestacijska nije ni vidjela pa mi nije mogao utvrditi trudnocu... To je komplicirano na pocetku jer ako imas neredoviti ciklus nikada zapravo ne znas kada ti je nastupila ovulacija.
    Moj ti je savjet da se cim vise opustis ,mislis pozitivno jer ce sve biti u njaboljem redu, vjeruj mi!!! Slijedi te najljepsi period u tvom zivotu i uzivaj jer ce ti tako brzo proc... Ja sam sad u 34.tjednou i koliko god zeljno iscekujem da primim u narucje svoga malog andjela toliko mi je ovo sve prebrzo proslo!!!
    Pazi se samo stresa i teskih predmeta!!!! THIN PINK!!!

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

dobrodosla i sve najljepse ti zelim! ne razumijem se u ovo sto kazes, ali bit ce ok, samo no sikiriki! u pravu je micika, to tako proleti... i ja se naravno veselim bebacu, a opet mi lijepo biti trudna
    jos jednom svako dobro!

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Prije svega, dobrodosla! Doktori znaju biti vrlo netakticni tako da se cesto pitam kako uopce mogu raditi takav posao. Pokusaj se ne zivcirati jer za to uvijek ima vremena. A takodjer i stres na poslu treba pokusati smanjiti koliko se moze. Naravno, sve je to lako reci a vrlo tesko uciniti. Ali moze se, samo kad se sjetis da nitko nije ispred tvoje bebe i da sve sto radis, radis za nju. Eto, tako sam se ja pokusavala utjesiti tijekom svojih 35, tj. od sutra 36. tjedana trudnoce. A radila sam do kraja 33. tjedna. I vjeruj mi, cesto sam i uspjevala! Sretno!

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ja sam pokušavala jako dugo ostati trudna. čak mi je jednom prilikom dr rekao da neću ni uspjeti. e kad sam ostala došla sam na pregled, a dr mi je mrtav hladan rekao: vidi se samo žumanjčana vrečica, imaš 50% šanse da plod ostane. vidimo se za dva tjedna. došlo mi je da iskočim iz kože. ali uvjerila sam sama sebe da će sve biti ok i evo nas u 28 tjednu. samo misli pozitivno i ne daj da te nitko obeshrabri

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •