Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: za bolne noge

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno za bolne noge

...koje su najbolje papuče tj kao klompe bijele za radno mijesto gdje se dosta stoji pa su noge jaaako bolne a pete ajmeee :shock:

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja sam prije nekih mjesec-dva kupila Berkemannove klompe i noge su mi se preporodile u njima. Stvarno su udobne, i leže na nozi kao da su po mjeri rađene. Po meni su bolje i od Schollovih. Jedina zamjerka im je što nemaju onih rupica pa mi je malo vruće nozi ali se ne znoji. Jesu skupe ali vrijede svake kune!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Biosoft, Kopitarna. Nisu skupe, izdržljive su, imaju rupice, čista koža...milina. Vjeruj nekom tko je bio godinama u laboratoriju na nogama .

Usput, ako te jaaaako bole noge pregledaj kralješnicu i vene. Ne mora biti problem samo u nogama.

Pticica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Može također biti nedostatak magnezija

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj mim prvotno napisa
    Biosoft, Kopitarna. Nisu skupe, izdržljive su, imaju rupice, čista koža...milina. Vjeruj nekom tko je bio godinama u laboratoriju na nogama
    Vidiš, meni te uopće nisu dobre.Preširoke su i noga mi pleše u njima. Najbolje je isprobati sve pa viditi kakve najbolje odgovaraju baš tvom stopalu.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

a taj Scholl kakav je?
    gdje ima tih Berkemannovih za kupiti?ima li u Osijeku?
    mene najviše pete bole od stajanja a sada u zadnjih par dana mi totalno utrne prsti nožni i ne popušta nego mi trnu i peckaju me inače imam skoliozu i vjerovatno smrdanu vratnu kralježnicu isto pa me svega strah. :shock:

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Schollove su kao najpoznatije medicinske klompe, slove čak i za najbolje. Ja za Berkemann nisam čula do nedavno kad sam išla kupiti nove jer su me noge strašno bolile i naticale od stajanja na poslu pa mi je žena koja radi u bio ljekarni gdje sam ih kupila pokazala i rekla da su za klasu iznad Scholla, i po cijeni i po kvaliteti. I stvarno kad sam ih probala oduševile su me. Ja sam ih kupila u Zg, ali vjerujem da ih ima i po Osijeku, u ljekarnama ili dućanima sa medicinskom opremom. Našla sam jedan link gdje se spominje poslovnica u Osijeku, ali nisam sigurna jel se radi o veleprodaji ili maloprodaji, ima i br. telefona pa možeš nazvati. Evo link http://www.bauerfeind.hr/slike/bauerfeind_cp.pdf

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Imam celuna klompe za na poslu. Malo je neobicno nositi ih u pocetku, jer su sa nagibom, zadnji deo je nizi od prednjeg. Navodno su delotvorne protiv celulita, ali ja sam ih kupila zbog problema sa kicmom. Teraju me da ispravljam ledja da bih odrzala ravnotezu, a hod u njima je kao da se stalno penjes uz nagib, sto odlicno stimulise misice listova i tako masira i prazni vene. Sa njima su nestale i moje tegobe - otecene i bolne noge, bolna kicma pri duzem stajanju.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mama mi kupila u OS u trgovini ORTOSTEP neke kao klompe.nisu loše ali su untra stavili neko zadebljanje kao za prste međutim to mene jako izderalo pa mi sad još gore stajati na poslu

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj mim prvotno napisa
    Biosoft, Kopitarna. Nisu skupe, izdržljive su, imaju rupice, čista koža...milina. Vjeruj nekom tko je bio godinama u laboratoriju na nogama
    X

od kad radim uglavnom sam u njima, a imam ih i doma
    isprobala sam i scholove (i obične i one na feder), ali mi nisu udobne

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •