Citiraj MGrubi prvotno napisa
svi "upijajući" materijali koji skupljaju loše zračenje moraju biti pražnjeni
imaju limitirani kapacitet
e, ovo me zanimalo. da mi je samo znati na koji način se to prazni?

Citiraj MGrubi prvotno napisa
Tami25 je napisala/o:
Navodno magneti "pomiču" zračenja za oko metar (ili čak manje, nisam sigurna) okolo te podloge.

tj. koncetriraju ih na tebe

kako tvoje zdravlje?
ne baš najbolje. to me i potaknulo na razmišljanje i sumnjičavost. oboljela sam na štitnjaču (hipo), a evo već mjesecima se stalno vrtim u krug s prehladama i nikako se riješit punog nosa. sad dal je to to ili MM, Dina i ja stalno jedan drugom prenosimo prehlade (budući je ona jasličarka)...

u principu, s obzirom da o tim magnetima ne znam ništa, više me strah upotrebe te posteljine nego eventualnih "zračenja".
a MM tvrdoglavo inzistira da spava na tome.

Citiraj Jelena prvotno napisa
Tami25, pogledala sam link. Nisam inace na forumima (tu sam se zatekla zbog problema s neplodnoscu), ne poznam one forumase, ali moram reci da premda mi se njegov stil ne svidja, jedina osoba koja ispravno razmislja mi se cini Endimion, za razliku od glasa nekriticnog naroda u liku Ivanicapeca. Ja nisam bas "romanticna" i mene zanimaju cinjenice (kao i tebe, cini mi se) i znanstvene metode. Ako tvoj muz vjeruje da mu je to super, valjda je to OK, pa nek uziva u pozitivonoj vjeri, ali me cudi da ako vjeruje da otklanja "svoje" silnice u tvom smjeru, da i dalje koristi tu prostirku. Ja pak vjerujem znanosti tj. da se mozes opustiti na svom madracu i pripazi da je prozracan da se ne znojis na njemu, a za zracenje ne brini.
ja sam također sklonija vjerovati onome što kaže egzaktna znanost, pa me ove pseudoznanosti ne zanimaju (tipa radiestezija) i zato me zanima što znanost kaže o ovoj temi.