da točno 4 ctg-a imaju, 3 u predrađaoni i jedan u onoj sobici prije predrađaone koja im služi za preglede trudnica koje su prešle termin pa ih naručuju subotom i nedjeljom. Taj upotrebljavaju po potrebi u predrađaoni, na taj sam skroz zaboravila. Moram priznati da mi je čudno da su žene tako dugo priključene na ctg, za mog boravka tamo nisam vidjela da je niti jedna bila tako dugo priključena, a bila sam sveukupno 3x, 1 put jer sam se uplašila da ne osjetim da me beba lupa (prešla termin), 2 put jer sam počela krvariti (isto panika, ali tad sam bila 2 dana od poroda) i onda 3 put prava stvar. Fakat sam se našetala. Ma nije mi bilo nekaj super da bi ih hvalila, ali nije bilo niti strašno. Ovo pričam sa 10 mjeseci odmaka kad mislim da sam dovoljno objektivna. Nakon poroda mislila sam da je ono kaj mi se tamo dogodilo strašno, ali sam skužila da oni nisu krivi za to već je to porod. Nije mi to bilo baš neko lijepo iskustvo kojeg ću se rado sjećati, naprotiv. Bilo mi je super kad se mala rodila-taj osjećaj je zakon.