-
Brunda, nije stvar u tome što si rekla nego kako. Stvar je u slijedećem: nemoj zaboraviti da ove stranice čitaju i cure koje trebaju roditi i trenutno su im face :shock: , znam jer sam i sama bila jedna od njih. Dakle, treba pisati stvarno stanje, a stvarno stanje je takvo da je u predrađaoni svega 3 ctg-a (dobro kaže anvi) i ne mogu 6 cura biti prikopčane na ctg-ove ako ih je manje nego rodilja. Isto tako, nije istina da si stalno prikopčan na ctg, prikopčaju te i nakon cca 40-ak min., a možda i nešto više, te otkopčaju, pa nakon 1-2 sata te onda opet prikopčaju. Ako su slučajno zaboravili na tebe, zoveš ih da te otkopčaju i uvijek te bez pogovora otkopčaju. Takvo je moje iskustvo. Drip, ista stvar. Nije stvar samo u tebi, vidjela sam na mnogim postovima svakakvih pisanja o tome. Curke koje trebate roditi, nije to ništa strašno iz vlastitog iskustva ctg ne boli, niti koliko znam može škoditi djetetu, ako bi slučajno htjele do WC-a ili se malo prošetati pozovite sestre i zamolite ih da vas skinu sa ctg-a, pokidanje vodenjaka (koje sam i sama prošla) ne boli, a drip mi nisu dali pa o tome ne mogu pisati. I još jedna stvar, meni je pozitivno da se doktori nerviraju, o čemu su neke cure tu znale pisati, znači da im je stalo. A ljudima kojima je stalo, oni neće dopustiti da vam se nešto dogodi. Ako imate plan poroda donesite ga slobodno u bolnicu i zamolite ih da ga se drže, ne vidim zašto ne bi ako sve ide svojim tokom, ali se isto tako pripremite da vaš porod možda neće ići onako kako ste ga zamislile. E sad, tu je i jedno veliko pitanje povjerenja u osoblje koje se stalno rotira, pa ti se zna dogoditi da na porodu budu ljudi koje ti ne znaš - to je koma jer ne znaš da li im vjerovati ili ne. A tu, za sada, ništa ne možeš i smatram da bi to trebalo mijenjati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma