Dakle, treba pisati stvarno stanje, a stvarno stanje je takvo da je u predrađaoni svega 3 ctg-a (dobro kaže anvi) i ne mogu 6 cura biti prikopčane na ctg-ove ako ih je manje nego rodilja. Isto tako, nije istina da si stalno prikopčan na ctg, prikopčaju te i nakon cca 40-ak min., a možda i nešto više, te otkopčaju, pa nakon 1-2 sata te onda opet prikopčaju. Ako su slučajno zaboravili na tebe, zoveš ih da te otkopčaju i uvijek te bez pogovora otkopčaju.
Stvarno stanje je da je u predrađaoni 4 ctg-a. Sve koje su rađale su bile prikopčane. Jedino su mene i curu u 32. tjednu skinuli sa njega jer im je trebalo za ostale. Ne kažem da te ne bi otkopčali ako tražiš, ali dok sam ja bila (13 sati) nijedna to nije tražila osim kad je trebala na wc. Ctg ne boli, ali sumnjam da je pod trudovima ugodan položaj na boku s kojeg ne smiješ mrdnuti dok je ctg prikopčan. Sigurna sam da sve ovisi i o smjeni u kojoj se nađeš, a moja nije bila baš bajna.
I nikako mi nije bio cilj ikoga preplašiti, samo sam iznijela svoje iskustvo koje se očito razlikuje od tvojeg.