Rodila sam prije tjedan dana na SD (na uskrs ). Unaprijed sam odbila drip, epi, klistir i brijanje, lijekove protiv bolova. Iako sam imala potpisan plan poroda morala sam potpisati upravo ovo što odbijam ponovo. Nisam potpisivala nikakvu bianco izjavu. Prilično su me pustili na miru, MM i ja smo brzo završili zajedno u boxu, jer nije bilo gužve. Mogla sam pit svoj čaj koji sam si donijela, pomalo sam grickala energetsku pločicu, stajala sam koliko sam htjela - čak su me stoječki kratko prikopčali na ctg. Legla sam na stol zadnjih 20 minuta jer nisam više mogla stajati. Nisam popucala ni malo :D . Karla su mi odmah stavili na trbuh, onda je primalja rekla da je pupčana vrpca prestala pulsirati i odrezala ju je, malog obrisala, izvagala i vratila mi ga. Tako smo se mazili, dojili zajedno mali Karlo ja i MM još skoro dva sata . Bio je Uskrs, nije bilo gužve, pa su nas pustili. To nam je bilo najljepše
Primarijus Dukić je bio super - kad je čuo kako želim roditi rekao je da bar ima više takvih mladih ljudi! Bila je još mlada dr Laušin koja nije imala komentara ali je sve odradila OK, i primalje Snježana i Željka. Željke se sjećam još s prvog poroda i onda i sad mi je bila suuper
Eh, da dali su mi jesti u rađaoni na hodniku - bila sam gladna i stalno sam ih ispitivala da li će me čekati ručak, a oni su mi ponudili šunke i jaja (ipak je bil Uskrs), pa sam ipak izdržala.
Sve u svemu lijepo iskustvo.