I ja moram potvrditi tvoja iskustva. Tjedan dana prije Uskrsa provela sam čitav dan u predrađaoni i bilo je također kako i ti opisuješ. Mene su spičili iz Trudničke ambulante jer je doktorica ustanovila da sam otvorena 6-7cm u 35+6tj. Od prokidanja vodenjaka i dripa me spasila jedino činjenica da nisam dosegla magičnih 37 tjedana kad se računa da je porod u terminu.Brunda prvotno napisa
No ja živim u uvjerenju da ti ništa ti ne mogu dati na silu i mislim da ako tražiš da hodaš da će ti udovoljiti. Ali da rutinski uvaljuju drip i buše vodenjake je živa istina. Nude i nešto protiv bolova i tek kad ti daju kažu, a sad će vam se malo vrtiti u glavi!!!
A i to s induciranjem poroda potpisujem.
Provela sam nakon toga tjedan dana na Patologiji trudnoće i također stekla taj dojam.
Inače meni je za 3 dana je drugi doktor ustanovio da ipak nisam otvorena 7 već 5 cm. Unatoč tome doma su me pustili tek pred Uskrs.
Evo sad sam već 3 tjedna otvorena 5cm, no porodila se još nisam, iako su mi kad su me primili predviđali da ću za Uskrs već biti doma sa svojom bebicom.