-
Karin, ovo što ću ti sada reći uzmi s oprezom jer osobno nemam iskustva sa dr. Zudenigom, ali su mi cure rekle da navodno nije baš dobar kod UZV i vaginalnog poroda, ali je fenomenalan kod CR. Što se tiče dripa, ne kužim paniku oko toga. Moji su ti trudovi bili takvi da pred sam porod nisam imala nimalo odmora (gotovo da i nije bilo razdoblja mira između trudova, možda cca 10-ak sekundi), tako da moji trudovi pred porod u potpunosti odgovaraju onome što su cure napisale o svojim doživljajima na dripu, a drip nisam dobila. Inače sam i ja prenijela, rodila 41+3, išla sam svaki 3 dan na pregled nakon TP i radili su mi amnioskopiju. Inače poanta amnioskopije je da ti vide da li ti se plodna voda muti, ako je čista onda ne induciraju porod, ako je zamućena onda je beba u opasnosti i induciraju porod. Što se tiče epiduralne, ono što ja znam o tome je da navodno se žene bolje i lakše otvaraju na epiduralnoj, ja sam je htjela ali sam se prekasno sjetila pa je nisam uspjela dogovoriti, a i rađala sam po noći, a po noći nema šanse da zovu anesteziologa. Sretno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma