Nisam iz Zg, ali rodit ću na SD. Ne bi objašnjavala što, kako i zašto, no cijeli život je bilo kako su "drugi" htjeli i odredili, a sada je STOP!
Ne zanimaju me sastanci i odluke i nije me ni malo sram što ću oduzeti prostor rodilji koja po mjestu stanovanja pripadaj navedenoj bolnici. Bolnica u mom mjestu stanovanja je sve samo ne bolnica. Jedan ginekolog je tak tak, a ostali hm... O epiduralnoj možemo samo sanjati. Kreveti su stari vjerojatno 30 god., ako ne i više. Rodilja koju feder madraca ne upikne u leđa može reći da je imala udoban smještaj. Bebe uglavnom hrane na bočice, a ja bi htjela dojiti. Kupaonice su ajmeeeee. Znam ženu koja je bila savršeno zdrava, doktorica je i testirala se je na hpv, nalaz joj je bio negativan. Dva mjeseca nakon poroda nalaz joj je bio pozitivan i završila je na hitnoj operaciji grlića maternice. O higijeni eto toliko! I tako redom i redom. Mislim da sam navela dovoljno argumenata zbog kojih želim roditi u drugom rodilištu i da mi svatko imalo razuman neće zamjeriti. MM i ja plaćamo zdravstveno osiguranje i jednostavno sam si uzela za pravo izabrati bolje od navedenog.