-
pupy 29, točno sam se mislila da to nekak tak ide. Ne zato što je rooming-in, nego zato što mi sve na taj način uvodimo. Gle, super ideja ajmo uvesti a kaj oni imaju apartman i 1 sestru po apartmanu da pomogne rodilji - pušiona, al nema veze uvest ćemo treba nam titula, a ove mazge nek rade ili nek idu na burzu. Mislim, cinična sma, ali tak je sve kod nas. Sve, ali baš sve novo kaj smo uveli smo uveli na taj način ajmo uvesti pa ćemo onda vidjeti, a vani to ljudi uvode ovako: 1. što je to točno; 2. kako bi to točno trebalo izgledati (plan, program, podrška i sl.);3. koliko nam osoblja treba za to; 4. koliko će to koštati; 5. raspored radnog vremena i dežurstva. I sad se normalno osoblje buni, ali nema im prevelike vajde od toga. Ali nisu krivi pacijenti koji dolaze, ja osobno nikada u jednu bolnicu ne bi došla samo zbog rooming-in titule, već uvijek gledam kakvo je osoblje što se tiče stručnosti. Kao što rekoh, Petrova: 2 frendice izgubile dijete, 2 frendice ostavili posteljicu, pa ti sad idi tamo. Pametan čovjek uči na iskustvima drugih, budala unatoč iskustvima drugih ide sama vidjeti kako je. Ima onaj dokumentarac (mislim da se radilo o Opstanku) o životinjama kada majmun digne kamen i vidi ispod kamena zmiju i onesvjesti se. I kada je došao sebi opet ode do istog kamena i digne ga i vidi zmiju i opet se onesvijest. I tako ne znam koliko puta. E pa ja nisam taj majmun, zato sam se nakon istraživanja odlučila za SD i nisam pogriješila. I zato, ako se odlučim za drugo dijete, opet ću im se tamo nacrtati. To što oni imaju problema razumijem, ali neka oni razumiju da to nije moj problem i da ga ja ne trebam rješavati. Imaju oni i ravnatelja i pravnu službu koliko znam, pa neka oni riješe probleme koje imaju sa kapacitetom preko ministarstva ili u novinama. Ako treba lova za donaciju dati ću, ali ja dolazim i drugi put bez obzira što sam na području Petrove.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma