-
christy, nitko ne misli da tebi i bilo kojoj ženi život i zdravlje njezina djeteta nije najvažniji zato molim te nemoj. Znam da si imala loše iskustvo i opet velim jako mi je žao zbog toga, ali ipak mislim da stvari treba staviti u perspektivu. "Mesari" nije lijepa riječ, a mislim da doktori na SD ne zaslužuju taj naziv. Nemoj misliti da se npr. ja ili Leni nismo informirale o svemu, ali je činjenica da nitko u 9 mjeseci trudnoće ne može postati doktor bez ozbira na količinu literature koju je pročitao. Evo razloga, ginekolozi opstretičari su prošli slijedeće školovanje: 6g medicinskog fakulteta, 2 g stažiranja, državni ispit, 2 g specijalizacije, stručni ispit i još onda staža ne znam koliko. Ima i u mojoj struci ljudi koji dođu sa stavom oni su pročitali, oni znaju: ma nemaju oni pojma, smažem ih za doručak. Ne kažem ja da oni ne mogu sfušati da te bog sačuva, mogu, ali ja zapravo nemam pojma o medicini i što ja sad tu mogu samo ih zamoliti da želim to i to i da mi probaju ispuniti želje, ali je u konačnici njihova stručna ocjena, ja ne mogu znati što se dešava. A mogu i ići u kuću za porode u Austriji. Da ovdje postoji mogućnost poroda doma uz nadzor stručne osobe (a u slučaju komplikacija da te odmah opeljaju u bolnicu, pa si na neki način "siguran" - ne možeš zapravo nikad biti siguran, da će sve proći o.k.), možda bi i izabrala tu opciju, ali na žalost tako kod nas nije i ne može se birati, što smatram kršenjem prava pacijenata, ali to je već OT.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma