-
da se i ja ovdje pridruzim. za mjesec dana cu roditi svoju drugu bebicu u du rodilistu. o prvom porodu mogu reci da je proslo sve u svemu dobro, pukao vodenjak navecer, odma poceli trudovi, nije bilo guzve u rodilistu i rodila sam u roku pet sati. doduse uz malo dripa (da ubrzaju jer im se nije dalo bas cekat vise), epiziotomiju i nalijeganje na trbuh
doktor i babice nisu bili bas susretljivi ni ljubazni, dok sam ja lezala u trudovima oni su spavali, pusili i igrali igrice na compu, dok sam ja lezala sama uz prodisavanje trudova koje mi i nije islo. ali dobro, to je iza mene i glavno je da se bebica rodila zdrava.
iduceg poroda me strah, jer ko zna kakva me ekipa ovaj put ceka, ali ovaj put se pripremam ne sutiti nego trazit svoje. ovaj put nisam isla na tecaj jer nije mi nesto pomagao (za prvi porod svakako preporucujem jer se upozna i rodiliste i odjel sto je meni dosta pomoglo) pa me zanima kakvo je stanje sad. kako je na odjelu, jeli djecu i dalje samo oblace u bodi i zamotaju u tetra pelenu? to mi je bilo uzas, pa bi ovaj put ponijela svoju robicu ako je tako. jel se i dalje mora sve sklonit u ormare kad je vizita?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma