Evo da i ja napišem koju riječ o svom porodu i o našem rodilištu!!!
16.10 sam primljena na odjel gin. jer mi je porastao šečer i primljena sam da ga reguliraju i naprave guk profil.....tu me je primio dr. Ivanišin koji mi je napravio procjenu bebe na uzv i vidio da je bebe velika ( rodio se maleni sa 4150 i 53 cm) i odlučio da me moraju sa poned. poroditi da ne smijemo termin čekati i zbog šečera a i bebe jer bi narasla pa ne bi mogao ići prirodan porod i tako su me u pon. 2 puta gelirali da izazovu trudove i otvaranje....ali sve je to bilo li-la....u utorak je dr. I odlučio me poroditi...stavili me na drip i probušili vodenjak u 8.30 a maleni je došao na svijet u 11.45. Pri porodu su mi bile babice Petra i Mira koje su bile toliko srdačne i susretljive i pomogle mi da sve tako brzo i što bezbolnije prođe i odmah mi dale moje malo na prsa kad se rodilo i poslije smo cijelo vrijeme dok nismo pošli na odjel bili skupa,a kad smo prebačeni na rodilište sestre su ga uzele da ga okupaju i pregleda pedijatar a meni pomogle da se istuširam i presvučem i rekle da će malenoga donijeti za koja 2 sata da se ja odmorim i tako je i bilo i kako je meni ovo prva beba pokazale su mi kako da se namjestima za dojenje i svako malo dolazile pitati da li nam ide i trebamo li što, a što se tiće dr. I imam samo riječi hvale i kod pregleda je bio tako nježan ( za razliku od nekih drugih koji su me još pregledali) i kod poroda i kasnije dok me šivao.
Hvala veliko svima što su mi pomogli pri mom najsretnijem danu u životu !!!!