Citiraj eda prvotno napisa Vidi poruku
Sad sam se sjetila tog stiskanja bradavica, ma uzas. To su radile kad sam radjala prvo dijete 2006., a sad nije nitko. Doduse u ona cetiri dana koliko sam ja bila dolje nije bilo dr. K... za kojeg kazu da pregledava i grudi. I ne vidim smisla u gledanju bradavica, ideja je da dijete stavljas na podoj sto cesce, neovisno je li nadoslo mlijeko ili ne, kako bi ti i navlacilo mlijeko, zar ne?
Ja im ionako ne bih dala da mi dohranjuju dijete cak i da mi mlijeko nije krenulo. Djetetu nista nece biti, kad place das mu da se umiruje dojenjem (pa makar u prazno) i sve ok. Ma s drugim djetetom sam bila puno iskuliranija tako da me ni to nije puno sekiralo.
meni mlijeko nije krenulo, a nisu ga dohranjivale,ja sam ležala na intezivnoj CR...,pa mi je dijete dehidriralo,,,tako da nije baš da ništa ne može biti
provela sam dva paklena dana dok je bio na neonatologiji na svim pretragama, a na sreću bio je samo izgladnio.Da su sestre malo vodile računa ne bi nam najsretniji dani u životu završili u suzama...
OT uspješno sam dojila