Citiraj Smajlich prvotno napisa Vidi poruku
Evo ne znam jemo li se u međuvremenu srele u rodilištu, ali ja sam taj dan, na svoj imendan, nakon tri sata u rađaoni rodila svoju curicu: 3050g/49cm...ipak nisam sjela na stolčić, ali sam sjedeći rodila (skroz su mi digli krevet), a beba je izašala u doslovno jednom trudu...opet me dočekala babica s prvog poroda(Slavica) uz babicu Ivanu i dr. Miovića, a bili su mi preljubazni ... Muž je bio sa mnom, a za stolčić jednostavno nije bilo vremena...Popucala minimalno, tri površinska šava, koje je opet sašila ista babica ( samo prepravila stare, kako ona kaže Bez dripa ovaj put sam bila svega svjesnija i puno odmornija... Opet svi na odjelu pristojni, puni razumijevanja. Jedan dan smo imali kraće predavanje o dojenju( sestra Ana) i o baby handlingu (neka fizioterapeutkinja). Jedino im je bila gužva, pa nisu imali dovoljno čiste posteljine i robice preko vikenda. Došli smo evo kući, dojimo i borimo se malko sa ljubomorom starijeg brata... Nakon prva dva dana užasnih bolova i kontrakcija maternice (od dojenja), krvarenje mi je minimalno, normalno sjedim i šetam. Sve u svemu, opet pozitivno iskustvo s DU rodilištem, kako vlastito, tako i rodilja koje su bile sa mnom u sobi...
Vidiš mi o dojenju nismo nikakvo predavanje imali,a bilo bi mi koristilo. Ta fizioterapeutkinja nam je bila,ali nije me zadivila. Ženi se na faci vidi da odrađuje i da joj nije ni do čega, da jedva čeka da završi pa ni nemaš volje sudjelovati. Čestitke na bebi