Citiraj enazejd prvotno napisa Vidi poruku
Drage dame, upravo sam se pridruzila forumu, i zamolila bih vas za pomoc sa nekim informacijama. Inace sam iz Sarajeva, udata u Dubrovniku, i trebala bih se na ljeto prvi put poroditi. Trudnocu vodim u Poliklinici " MarinMed", kod doktora Ivanisina i za sada sam zadovoljna. Interesuje me, da li mogu traziti da mi doktor Ivanisin bude prisutan na porodu? Da li trebam prije poroda otici u bolnicu kod nekog od doktora? Vasa iskustva, preporuke? Unaprijed zahvaljujem, jer kao sto sam vec napisala, nisam iz Dubrovnika, tako da ne znam kakva je praksa.
Lijepi pozdrav svima

Ja znam da se pri kraju trudnoce ide napregled u bolnicu, ako se prenese ili je potrebno napraviti pregled plodne vode. Ja sam drugu trudnocu vodila samo kod privatnika. Zadnji pregled kod njega mi je bio 10 ak dana prije termina, i rekao mi je da ako premasim termin da idem u bolnicu na pregled i da se cujemo telefonom. Ne znam bas da mozes birati doktora na porodu, da li ce bas taj biti tada u smjeni, ali znam da neki to dogovaraju pa najbolje da pitas svog doktora o toj opciji. Sretno!