Ne mogu naći po pretražniku konkretan odgovor na moje pitanje, pa vas molim za mišljenje.
Bornu još uvijek dojim i držim se tablice dohrane (nekad i "pretjerujem" po mišljenju mnogih), tako da mu nisam davala jaja sve dok nismo zakazali termin za cijepljenje s godinu dana. Kad je prvi put pojeo jaje, odmah je dobio osip oko usta koji se širio prema uhu. Bio je lokaliziran isključivo na tim dijelovima i spontano se povukao kroz nekih pola sata. Pričekala sam tjedan dana i onda ponovo dala jaje, reakcija je bila identična.
Sve sam to ispričala pedijatrici koja je, usputbudirečeno nova i sad smo prvi put bili kod nje, ona ga neće cijepiti nego nas šalje na alergotestove na Srebrnjak.
Zanima me je li netko radio ove testove, kako se to radi, koliko dugo se čekaju nalazi... Da li da to napravim odmah ili da još malo pratim reakcije?
Moram još i ovo spomenuti, užasno me naživcirala pedica koja me je uvjeravala da je B sigurno već prije jeo jaja u nečemu... npr nekakvim biskvitima i sl... A ja tvrdim da nije jer mu nisam davala ništa što sadrži jaja. Onda sam još spomenula da mu ne dajem ni kravlje mlijeko, a ona meni na to kaže da ne razumije zašto!!!!!![]()
Pa nakon toga ne znam da li da je više što pitam ili da svoje nedoumice rješavam na forumu...

Pa nakon toga ne znam da li da je više što pitam ili da svoje nedoumice rješavam na forumu...
Odgovori s citatom
....
ga ne bih cjepila). Na tvom bih mjestu napravila alergološki test tek toliko da znam s čim se trebam nositi a i da to dam na uvid u vrtić ( uostalom oni to i zahtjevaju).
Hvala na brzom odgovoru
, a ja sam cijelo vrijeme mislila da je riječ o Priorixu ( protiv mumsa, ospica i rubeole). Sad sam se toliko smotala
da više ni ne znam kakvo je koje cijepivo ( moram doma pogledati u njihove knjižice cijepljenja).