Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: sto nakon cepa?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno sto nakon cepa?

bok mislim da mi je jucer ispao cep par dana mi je islo sluzavo a jucer 2 komadica sluzi s malo krvi neznam jeli to jos od pregleda nakon kojeg sam imala sukrvicu ili ipak cep :? zanima me jel mogu obavljati normalno poslove ak je ispao cep i jel istina da i do 10 dana moze proci do trudova mada vec me boli kad hodam a kad se smirim imam lagane grceve termin mi je za 20 dana

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Individualno je
    Meni je npr. cep ispao vece pred porodjaj, a u trudovima sam bila dan i po pre toga. Odlazak cepa je bio i pocetak otvaranja.
    Nasuprot tome, na slicnim temama se javljalo dosta zena kojima je cep odlazio i po 2 nedelje pre porodjaja.

U svakom slucaju probaj da pretrazujes po forumu, dosta se pisalo o sluzavom cepu, kad odlazi, kako izgleda itd.

I sretno

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

šta ti je kli_kli rekla: sve je individualno.
    meni je čep otišao skoro mjesec dana prije poroda (čep otišao 5.8., a ja rodila 2.9.). nakon čepa se ništa značajno nije promjenilo. nikakvo otvaranje, nikakvi trudovi....sve što sam do tada radila nastavila sam normalno i dalje. najdraže mi se bilo kupat pa sam tako i doslovno s plaže otišla rodit jer mi je vodenjak i pukao nasred plaže. bez da sam milimetar bila otvorena.
    sretno ti

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja bum cekala da jos malo zaboli al mene vise brine ta plodna voda jer vec 2 tjedna kazu da je inkontinencija ja stalno mokra pa me srtah da nebum prepoznala plodnu kad sam stalno mokra koliko god se brisala :?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •