-
Preporuke za liječnika opće prakse u DZ Siget
Dragi odrasli : )
Molim pomoć. Kako smo se preselili u Novi Zagreb, odlučili smo se preseliti i s doktorima opće prakse jer su nam razbacani po cijelom gradu, pa molim preporuke za liječnike opće prakse u domu zdravlja Siget.
Naravno, zelimo si lijecnika koji je barem malo senzibiliziran za holistički pristup, tko vjeruje u snagu prirode u izlječenju (odnosno, prirodnu snagu organizma za oporavak) - citaj - ne pripisuje antibiotike olako..., ali nije uvjet... : ) najvaznije je da je osoba s kojom se moze popricati.
Hvala puno unaprijed svima koji se odluce podijeliti svoja iskustva
-
Molim Vas, dajte mi barem na pp posaljite svoja iskustva.
Zar stvarno nitko od vas nema doktora opće prakse u Sigetu?
-
Dr Lemaić mi je bio dobar punih 10 g,ali sam sad imala jedno ružno iskustvo s bolovanjem zbog djeteta,pa sad ne znam kaj da mislim.Inače cijela moja obitelj ide njemu.
-
Ja sam isto kod dr Lemaića i zadovoljna sam, ali ja sam stvarno rijetko tamo.
-
toplo preporucam dr. Čavala
-
podižem ovu temu jer sam u totalnom šoku kakvih sve doktora ima. ko klinka sam imala najbolju pedijatricu na svijetu, na faxu u studentskoj poliklinici super doktoricu koja je otišla u mirovini i onda se zbog adrese prebacih u DZ Utrine kad ono....
dr. evil...
jel ima tko iskustva u tom DZ i gdje mi je najbolje otići? imam problema s neplodnošću pa mi treba netko tko je dovoljno senzibiliziran za to
-
Ja sam u Sigetu kod dr. Pahor-Zdravev i ok mi je kao i sestra. Gužva joj je kao i u većini ordinacija.
-
Apsolutno potpisujem i preporučam dr. Zoricu Pahor Zdravev. Doktorica je prva liga, uvijek želi s vama porazgovarati, analizirati simptome a ne samo bum neki lijek i doviđenja. Sestra Nikolina je također super osoba koja je uvijek spremna pomoći, a ukoliko trebate sam recepte možete se s njom dogovoriti da Vam napiše bez puno čekanja.
-
Također sam kod Pahor-Zdravev (i najvažnija mi je susretljiva sestra pa nikad nema problema zbog nenajavljenih upada, i doktorica je o.k., malo se ne snalazi s mojim pustim specijalističkim pretragama i šiframa, ali se sporazumijemo - dođem naoružana informacijama i argumentima u moju korist i samo mi da što treba, bez oklijevanja).
-
O, da,da...sestra Nikolina je super.
Hoće napraviti papire da se ne čeka dugo, uvijek nasmijana i pričljiva.
-
Podižem, ima li tko kakve preporuke za liječnika u Sigetu?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma