-
-
ma covjek popravio, kaze ne mogu garantirati koliko ce drzati, ucinio sam sto sam mogao i - nije mi htio nista naplatiti!
:D
zar jos takvih majstora ima
-
MM je prije par mjeseci za na jedrenje kupio naočale koje su uz sebe imale dodatak koji se umetne iznutra ispod stakala za sunce.
Taj dodatak je odnio u optiku i tamo su mu napravili dioptriju koju inače ima. Super je zadovoljan. Doduše to je neki model baš za sportaše (biciklizam, jedrenje i sl.) jer je dobio i dodatke za maglu i neke druge.
Problem kod ovih očala je izgled nisu baš žensko elegantne nego baš sportske. Nisam sigurna, trenutno ga nema doma, mislim da ih je kupio u specijaliziranom dućanu za bicikliste, penjače tako nešto.
Ivarice ukoliko nisi riješila problem mogu ga pitat za detalje.
-
MM je prije par mjeseci za na jedrenje kupio naočale koje su uz sebe imale dodatak koji se umetne iznutra ispod stakala za sunce.
Taj dodatak je odnio u optiku i tamo su mu napravili dioptriju koju inače ima. Super je zadovoljan. Doduše to je neki model baš za sportaše (biciklizam, jedrenje i sl.) jer je dobio i dodatke za maglu i neke druge.
Problem kod ovih očala je izgled nisu baš žensko elegantne nego baš sportske. Nisam sigurna, trenutno ga nema doma, mislim da ih je kupio u specijaliziranom dućanu za bicikliste, penjače tako nešto.
Ivarice ukoliko nisi riješila problem mogu ga pitat za detalje.
-
Osoblje foruma
nisam rijesila problem, danas sam mislila poci jos do ghetaldusa na trgu njih pitat sto nude za nas ovakve
sto se tice sportskih naocala, ne stoje mi bas, tj. ne stoje mi nijedne ali te sportske mi BAS ne stoje :/
-
meni je kod tih sportskih s umetkom bio problem sto su mi smetale za trepavice, ocito imam predugacke trepavice 8)
s vremenom sam se navikla
-
-
ivarice, meni je jedna ovdašnja forumašica napravila sunčane naočale, i debljina stakla ne igra nikakvu ulogu, a dioptrija mi je duplo veća od tvoje najveće i različita na oba oka. jednostavno se ne primjeti.
okviri su recimo poluvlatkapokos, znači ne oni koji ti pokriju 2/3 lica, nego malo manji.
a ona svašta može napraviti, tako da vjerujem da ti se stakla ne bi razlikovala u boji.
no ja pričam o tzv. normalnim bojama (moje su smeđe) - a za plave i roze bi trebala nju pitati.
-
ako baš kategorički želiš plave ili roze.
-
Osoblje foruma
jucer sam isla u ghetaldus, nemaju ni oni rozih :/, ali imaju prelijepe zelene, ko trava, a i plave su im ok
stakla bi me dosla 1600 kuna, a jos okvir...
ali bojaju ih rucno pa mi garantiraju da je boja ista jer ce na ovo drugo dodat malo vise i sl.
javi mi se na pp
-
-
Malo sam začudjena ciframa koje pišete za sunčane dioptrijske naočale. Prije dvije godine mijenjala sam dioptriju i sad ne znam pojedinačno, ali uzela sam Vogue dioptrijske naočale i Elle sunčane s dioptrijom -2,75 i sve skupa (okvire+stakla) sam platila ravno 2.000,00 kn u Maksimirskoj u Zagrebu. Tak da su mi ove cifre oko 3000 kunića samo za sunčane :shock:
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma