jos u vezi kupanja...
jel bebicama mocite lice dok ih kupate? (mislim na poljevaynje) ili samo obrisete mokrom gazom?
jos u vezi kupanja...
jel bebicama mocite lice dok ih kupate? (mislim na poljevaynje) ili samo obrisete mokrom gazom?
smočim svoju ruku, pređem preko njegovog lica i tako 2-3 puta.
Tako sam i ja radila i još uvijek mu tako radimzhang prvotno napisa
![]()
isto tako.Ana :-) prvotno napisa
I ja.Tashunica prvotno napisa
Ne mogu zamisliti da joj vodu direktno prolijem na lice, bilo bi muzike![]()
i ja! i ja! i ja!Tashunica prvotno napisa
![]()
Kad je samo kupanje isto ga tako umijem ko i vi ali kad je tusiranje polako ga polijem prvo po straznjem dijelu glave pa postepeno prelazim na prednji tako da curi i po licu. Naravno, ne drzim tus tako da mu curi neznam koliko dugo ali dovoljno da ga polije. Ne radim to zato jer mi se neda umivat ga nego zato da ga naviknem na to jer kad odemo na more ne zelim da ga uhvati panika ako ga netko polije po glavi. Ne place, u pocetku me obicno pogledao zacudeno al sad se vec i nasmije na to.
ma mi se polivamo vodom po licu skoro do samog pocetka... doduse ne bas direktno, nego preko moje ruke kojom ga umivam... nikad nije bilo problema... sad kad se tusiramo, tusem prvo oblijem zadnji deo glave onda pomalo preko lica takodje dok prelazim rukom i sve 5
n. se nikad zbog toga do sad nije bunio... uopste uzevsi od pocetka voli da se kupa...
kod nas je isto tako, prijeđem tušem preko glave. ništa se ne bunikoksy prvotno napisa
Kad je kupam lice joj operem sa krpicom za pranje,fina tanka baš za to.Jednom sam joj slučajno za vrijeme ispiranja izlila mlaz vode preko lica i nije ni "a" rekla.Voli se kupati i ništa joj ne smeta.![]()
ja ju sad polijem po glavi kod ispiranja kose i to joj je super, uživa i samije se (ima 6 mjeseci). prije sam samo prošla sa vlažnom gazicom po licu jer me je bilo strah da se ne uplaši.
probala..ne buni se..dapace uziva ali poslije je problem jer mu se tako odstopa nos i svi smrklji odu u grlo pa imamo pola sata plakanja...sve dok ih ne izbaci a bude ih poprilicno![]()