Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: otorinolaringolog - preporuke

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno otorinolaringolog - preporuke

Trebala bih ići s Lanom otorinolaringologu na pregled jer sumjam da ne čuje dobro.
    Željela sam se naručiti kod dr. Baudiona u Vinogradskoj ali došli bi na red tek u devetom mjesecu, što mi je ipak malo predugo za čekati. :/

Može li mi netko preporučiti doktora/bolnicu gdje otići na provjeru sluha a da se ipak ne čeka toliko dugo na red?

kikica2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nama je naša pedijatrica preporučila dr. Babić ili dr. Marn u Klaićevoj. Nema reda čekanja. Ne znam kako je za dr. Marna ali kod Babić se uputnice primaju srijedom i četvrtkom od 14.00 do 16.00. Još tamo radi i dr. Tolić ali su mi rekli da kod njega ne idemo, zašto, ne znam.
    Eto, nadam se da će ti pomoći i da će sve biti ok.

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo kod dr Marna u Klajićevoj i jako smo zadovoljni

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Hvala vam!

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Upravo sam zvala Klaićevu i sestra mi je rekla da da oni više ne ispituju sluh te me uputila na Suvag i Šalatu.

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne znam na kakvo ispitivanje sluha ti misliš, ali mi smo BERA pretragu obavili kod njih prije 2 mjeseca :?

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo sve to obavili express kod dr bodoena u poliklinici echo gdje radi utorkom, zajedno s ispitivanjem sluha cca 3oo kn :D

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj mirjana prvotno napisa
    ne znam na kakvo ispitivanje sluha ti misliš, ali mi smo BERA pretragu obavili kod njih prije 2 mjeseca :?
    ne znam mirjana :? , tražila sam samo pregled i ispitivanje sluha kod dr Marna (ni ne znam da li postoje više vrsta ispitivanja sluha), ona mi je odmah odgovorila da oni više ne ispituju sluh te da idem u Suvag ili Šalatu. Bila sam iznenađena, pita me zašto želim ispitivati sluh, ja joj odgovorim kako sumnjam da L. ne čuje dobro i objasnim, a ona mi kaže "pa da! bolje odite u Šalatu ili Suvag, ovdje više ne ispitujemo sluh a tamo imate sve na jednom mjestu".
    Pa sad ti znaj?! :?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dr Marn radi i u poliklinici Sabol (utorkom ako se ne varam). Mi smo bili prezadovoljni

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa
    Dr Marn radi i u poliklinici Sabol (utorkom ako se ne varam). Mi smo bili prezadovoljni
    E, ovo mi je jako vrijedna informacija.
    Hvala!

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi smo bili na ispitivanju sluha na Šalati, i mislim da je to dosta kvalitetno ispitivanje. Prvo se ide u prostoriju gdje dijete dobije slušalice na uši i treba dizati desnu ili lijevu ruku, ovisno na koje uho tehničarka pušta zvuk i koliko dugo. Ne znam koliko to dobro može funkcionirati kod manjeg djeteta (naša je imala četiri g. kad smo to radili i dobro je funkcioniralo. Druga pretraga je isto s nekim aparatima, gdje se stavljaju čepići u uho, i za tu pretragu kažu da je objektivnija. I dijete još pogleda orl specijalist, i na kraju kad dobije sve nalaze, da svoje mišljenje.
    Bili smo na toj pretragi prije operacije mandula, kad nalaz nije bio dobar, i nakon op. kad je sluh bio uredan.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Ena prvotno napisa
    Citiraj anchie76 prvotno napisa
    E, ovo mi je jako vrijedna informacija.
    Hvala!
    i meni i meni :D

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa
    Mi smo bili na ispitivanju sluha na Šalati, i mislim da je to dosta kvalitetno ispitivanje. Prvo se ide u prostoriju gdje dijete dobije slušalice na uši i treba dizati desnu ili lijevu ruku, ovisno na koje uho tehničarka pušta zvuk i koliko dugo. Ne znam koliko to dobro može funkcionirati kod manjeg djeteta (naša je imala četiri g. kad smo to radili i dobro je funkcioniralo. Druga pretraga je isto s nekim aparatima, gdje se stavljaju čepići u uho, i za tu pretragu kažu da je objektivnija. I dijete još pogleda orl specijalist, i na kraju kad dobije sve nalaze, da svoje mišljenje.
    Bili smo na toj pretragi prije operacije mandula, kad nalaz nije bio dobar, i nakon op. kad je sluh bio uredan.
    N. je još premala za takvo ispitivanje. Mi smo bili na BERA pretrazi - dijete mora spavati, stave mu se neke elektrode na glavu i slušalice na uši i onda se pušta zvuk različitih jačina i frekvencija i ispituje se prolaz informacija o zvuku kroz moždano deblo i do centra za sluh (ne znam koliko dobro sam ovo objasnila ). Još su joj napravili timpanogram i Dr Marn je napravio pregled (uha, grla i nosa).
    Dr. Marnu je subspecijalizacija upravo audiologija (tako mu piše na vratima ordinacije)
    Ne znam da li u Klajićevoj rade i ovakve pretrage kao što je Dijana opisala.

Meni se dr Marn jako sviđa, smiren je (nije ni riječi prigovorio kad ga je N. mlatnula nogom dok ju je pokušavao pregledati 8) ) i sve mi je objasnio što sam ga pitala (ove zime smo bili jedno 8 puta kod njega zbog upale i sekreta u srednjem uhu + redovni pregled što ga N. ima kao nedonošče)

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Covjeku stvarno nije tesko objasniti sta god Vrlo smiren, bas je ugodan za razgovor

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Na žalost poliklinika Sabol nema mogućnost ispitivanja sluha.
    Danas sam ih zvala.

Ima li tko iskustva sa SUVAG-om?
    Frendica mi ih toplo preporučuje, njezino dijete ima od rođenja problema sa sluhom te su tamo išli godinama.
    Kaže da su oni najbolje specijalizirani za sluh te da strani specijalizanti dolaze njima na specijalizaciju.
    Naručeni smo za mjesec dana.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

A koliko je staro dijete? Moja je išla na pregled dr. Šamle u DZ Željezničara i bio je jako drag i strpljiv.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Ena prvotno napisa
    Na žalost poliklinika Sabol nema mogućnost ispitivanja sluha.
    Danas sam ih zvala.
    A jesi probala s poliklinikom Echo U Poljičkoj? Lunahor ti ih je prije navela. Kod njih Baudoin ima privatnu ordinaciju, samo ne znam ispituju li sluh ili ne, trebalo bi ih nazvati.

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Imga prvotno napisa
    A jesi probala s poliklinikom Echo U Poljičkoj? Lunahor ti ih je prije navela. Kod njih Baudoin ima privatnu ordinaciju, samo ne znam
    ispituju li sluh ili ne, trebalo bi ih nazvati.
    Hvala Lunahor za info i tebi Imga što si me podsjetila , ali ja bih radije ovaj put išla preko uputnice.
    Poliklinika Sabol mi je bila interesantna jer tamo mogu iskoristiti dodatno privatno zdravstveno osiguranje što uplaćujem za cure.

Poliklinika Echo ima mogućnost ispitivanja sluha ali samo orijentaciono. Znači ako se otkriju nekakve nepravilnosti treba ići u neku drugu ustanovu koja je bolje opskrbljena instrumentima za ispitivanje.

Tako da sam ipak odlučila otići u SUVAG, tamo imaju sve a opet se ne čeka pretjerano dugo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •