-
Gdje na izlet u Osječko-baranjskoj županiji?
Tražimo mjesta za cjelodnevni izlet s malom djecom gdje se djeca mogu igrati i gdje bi, između ostalog, mogli uživati i u finoj papici.
Već smo posjetili Karanac i Kopački rit.
Postoji li kakvo seosko imanje koje se može posjetiti?
Jel netko bio u privatnom ZOO -vrtu u blizini Našica?
Imate li kakve prijedloge?
-
Ima puno sadržaja u Đakovu :
Magic vila - nisam bila ali oni koji su bili kažu da je zbilja ok, osim toga imaš ergelu konja lipicanaca isto u Đakovu.
-
Hvala na informaciji! Prvi put čujem za to i evo našla sam na netu.
www.magic-vila.com
-
U ZOO vrtu u Našicama je prekrasno, često tamo idemo.
Ručati možeš u hotelu "Park" po pristojnoj cijeni, također je u centru pivnica, gdje se isto može pojesti obiteljski ručak.
Iza hotela/dvorca je veeeeeliki park s jezerom, ima i nešto ljuljački, penjalica, pješčanik za djecu, ali možete si ponijeti loptu, velika pokošena livada. Našice ti preporučam za sv. Antuna (13.6.), jer je tada i kirbaj pa ima dosta sadržaja, a možeš posjetiti i sve gore navedeno. A osim toga u blizini je Ribnjak (u Jelisavcu iz Osijeka skreneš desno - ima tabla) sa restoranom, sportskim sadržajima.
Malo dalje (ako ideš iz OS) je Jankovac (na Papuku) http://www.pp-papuk.hr/znamenitosti/jankovac.htm
također ima restoran, možete šetati kroz šumu, ima veliki travnjak za igrati nogomet. Ako dolazite na ručak, najavite se, jer gore nema struje (agregat) pa sve namirnice dobavljaju svježe.
Ja sam bila i na Kuševcu (selo prije Đakova kad ideš iz Osijeka) u Slavonskoj kući (agroturizam). Domaća klopa, ima i nešto životinja (lipicanci, pony, ovce, guske, patke, kokoši...) vrt i povrtnjak (bila je sezona malina i znam da smo se najeli malina poslije ručka) http://www.orion-tours.hr/slavonska_kuca.php
-
Rene hvala! Svakako ćemo posjetiti i Našice i Slavonsku kuću.
-
-
Bili smo prošlo ljeto u ZOO u Našicama i više nikada! Zašto?
Kao prvo moram ih pohvaliti, sve je uredno i lijepo, imaju puno životinja...ali, kavezi su prepremali. Moji dečki su se bojali proći pokraj nekih životinja, a ni meni nije bilo svejedno pproći na 1,5 m od leoparda, medvjeda ili divlje svinje.
Odonda idemo u osječki ZOO.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma