Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: kratki rukavi

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno kratki rukavi

Bok!

Kako su došli dosta topli dani, i meni je kad šećemo oko podneva poprilično vruće, mislim da je i mojoj bebi tako. Jesu li vaše bebe u kratkim ili dugim rukavima? Beba ima 7 mjeseci.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Apsolutno! Imam uvijek pri ruci nešto za obući, ali ako smo na suncu, grije ju kao i mene!

Meni je supać rekla prva patronažna: ko sebe, pa još malo

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Pa tako sam i ja mislila, ali oko mene su sve neke zimogrozne mame čija djeca su još poprilično debelo obučena, u plišanim kompletima (moja to nije nosila nikad, ni po zimi - pamuk je pamuk), pa velim ja sam prava nemajka koja razgolićuje dijete
    A baš bi joj obukla neku zgodnu majičicu kratkih rukava! Supać! Dal da ju namažem i po rukicama? Iako je uglavnom u hladu, pod kupolom od kolica, ja bi ju namazala.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj mala_beba_21 prvotno napisa
    Pa tako sam i ja mislila, ali oko mene su sve neke zimogrozne mame čija djeca su još poprilično debelo obučena, u plišanim kompletima (moja to nije nosila nikad, ni po zimi - pamuk je pamuk), pa velim ja sam prava nemajka koja razgolićuje dijete
    A baš bi joj obukla neku zgodnu majičicu kratkih rukava! Supać! Dal da ju namažem i po rukicama? Iako je uglavnom u hladu, pod kupolom od kolica, ja bi ju namazala.

Ja ne bi po šakicama, da si ne liže tu kremicu i dosada još nisam ni stavljala nikakvu kremu, ne izlažem ju suncu , ono u smislu sunčanja, uglavnom je u sjeni ili od suncobrana ili nečeg takvog, a sunča se radi D vitamina ili ujutro ili kasno popodne.

Ja se vodim intuicijom i nije mi bolesna u smislu "prehladit će se" i sl.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Beba do godine dana se ne smije suncati. I u hladu dopre dovoljno UV zraka za D vitamin. Na direktno sunce nikako!

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Nisam ju ni mislila sunčati, ali kako ćeš voziti dijete u kolicima, a da izbjegneš izravno sunce. Ja to ne uspijevam, bez obzira na kupolu od kolica.

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja sam kupila dodatni suncobran, pa sad sunce ne ulazi nikako 8)
    inače, v. ima 3 mjeseca

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ok..kratki rukavi..ali dali to znaci bodi kratkih rukava pa na to majca kratkih rukava ili samo bodi???

kaj dolje?

dali dijete kad bude preko 30 smije biti samo u bodicu (dijete od 3-4 mjeseca)???

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja sam prvo dijete rodila u ljeto
    s tri tjedna je bila vani samo u bodiću
    dolje ništa, možda čarapice

a sad, procijeni, možeš bodi bez rukava pa preko kratku majicu, dolje tanke hlače

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Angelina_2 prvotno napisa
    ok..kratki rukavi..ali dali to znaci bodi kratkih rukava pa na to majca kratkih rukava ili samo bodi???

kaj dolje?

dali dijete kad bude preko 30 smije biti samo u bodicu (dijete od 3-4 mjeseca)???
    Nađa je prošlog leta (2, 3, 4 meseca) bila samo u peleni i majici na brtele, eventualno u kući tanke čarapice. Ja ne znam da li se bebe znoje, ona se meni jako malo znojila, ali bilo joj je vidno vruće, plakala je i bila nervozna, loše spavala. A sve to bi prestalo kad bismo kuću lepo rashladili. Tako da ja nisam čekala neke znake da joj vidno bude vruće već sam je oblačila kao i sebe.
    Znači ako je vreme tako da ti imaš potkošulju ispod majice kratkih rukava onda obuci i bebi, ako si ti u samo jednom sloju odeće - onda nek i beba bude.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam zimogroznija od svog djeteta. Ona je znojna čim je malo toplije. zato po noći spava samo u bodiću već 2 mjeseca i to većinom otkrivena, a vani je isto lagano obučena. Samo uzmem sa sobom majicu just in case...

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj mala_beba_21 prvotno napisa
    Nisam ju ni mislila sunčati, ali kako ćeš voziti dijete u kolicima, a da izbjegneš izravno sunce. Ja to ne uspijevam, bez obzira na kupolu od kolica.
    dodatni suncobran, kupola i MVG kapica (stiti i vrat) plus krema s visokim faktorom (to jos nisam pocela mazati).
    Nacelno se gledam setati u hladu ili na slabijem suncu, ako izlazimo dok je jako sunce, pazim da je u hladu zgrade.

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo skoro cijeli dan vani (preko podneva nismo).
    Kolica imaju kupolu i suncobran. Ako mijenjamo smjer kretanja, obavezno popravljam suncobran i gledam da je u hladu. Na glavi šeširić MVG s UV zaštitom. Na sebi ima bodi kratkih rukava, ali i tanku majicu dugih rukava, tanke hlače i čarapice.
    Jučer navečer je malo zapuhalo pa sam mu obukla vesticu s kapuljačom. I uvijek imam uz sebe jednu tanku dekicu da ga pokrijem ako zaspi.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

nije niti u kratkim rukavima, niti u plišanim odjelcima. Ispod bodić kratkih rukava ili bez rukava (kao potkošuljica), poviše toga majica dugih rukava, a onda jaknica vrlo tanka, više košulja nego jakna. Ja ju šetam navečer, pa ponesem još i dekicu, ali danas ću još jednu topliju jaknu. Jučer šetale bez te tanke jaknice i navečer zahladilo, ja joj ponijela dekicu, a ona baca dekicu i niti čuti da bi ju stavila preko nje. Završile na način da sam ju nosila da ju zagrijem, a kolica gurala pred sobom. Kapica nam je još uvijek in. Mislim da nije previše, navečer zna fest zahladniti.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Angelina_2 prvotno napisa

kaj dolje?

body kratkih rukava, ništa gore

margita je cijelo prošlo ljeto bila samo u peleni i majci

zara je rođena baš u ljeto, po stanu je bila samo u peleni, a po vani u peleni i bodiju

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

mi već par dana nosimo kratke rukave, ja idem uvijek po sebi ako je meni vruće u dugim rukavima vjerovatno je i njoj...
    ali ima body kratkih rukava ispod

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

B je rođen prošlo ljeto, bilo je užasno vruće, bodiji s kratkim rukavima ili bez rukava su bili jedina robica koja nam je trebala.
    I sad je u bodijima, kratkih ili dugih rukava, ali samo 1 sloj ima na sebi. Dolje lagane hlače, da si koljena ne izliže dok puže, a na noge samo soknice.

Iskusnije mame, zanima me jedno: dobili smo hrpu majica kratkih rukava za ovo ljeto, sve su zgodne, ali kad će on to nositi? Meni su bodiji najpraktičniji, jer se majica zadigne, a nema smisla da nosi dva sloja. A možda kad bude još toplije može samo majica.

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Vivice, zar ga nećeš puštati bez pelene?
    U tom slučaju su kratke majice zakon

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Kako misliš bez pelene?

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Malena Beba, ne ti, Vivica.
    Naravno da je imala kratke rukave, od neka 3 mjeseca (U lipnju je već bilo pakleno).

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

A mene zanima kada bih je mogla obući u npr. šosek i an nogice samo čarapice? Ima 9,5 mjeseci. Je li ipak malo prerano za to?
    U kreatkim rukavima smo prvi put bili danas, a ispod je naravni imala bodi.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

sjecam se kak je moja mama govorila (po savjetu jednog pedijatra):
    kad je tebi ok djetetu skini jednu majcu, njima je toplije od nas

mi smo na moru...marino je danima vec samo u bodiju

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    A mene zanima kada bih je mogla obući u npr. šosek i an nogice samo čarapice?
    margita već hoda tako. čak i bez čarapa

majce s kratkim rukavima - samo njih želim ovo ljeto. kad počnu prave vrućine, nosit će pelene bez covera, ili će hodati bez pelene, a onda nam body ne paše

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i zašto je problem zadizanje majce? što će se strašno desiti golom trbuhu i leđima po ljeti?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    i zašto je problem zadizanje majce? što će se strašno desiti golom trbuhu i leđima po ljeti?
    Ništa. Zato smo mi juče u šopingu ojadili prodavnice i kupili fenomenalne majice sa kratkim rukavima (14 komada - da nisam preterala?), a moja mama :shock: - pa biće joj gola leđa!!!
    Šalu na stranu, juče je u Bg bilo 25 stepeni, Nađa je imala bodić kratkih rukava i 3/4 pantalonice - kad ih je pokvasila i ublatnjavila u parku - do kuće se vozila bez pantalona, dakle samo bodić i čarapice.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

A kada smo već kod majčica kratkih rukava gdjue ima za kupiti lijepih i ne prekupih...Kad vidim u Benettonu one po 100kn, smrači mi se pred očima...A ni u TL nisu baš nešti jeftine...
    Ako trebam kupiti recimo 5 manjih njoj i 5 većih Janku trebale bi stvarno biti jeftine...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nemrem ti pomoći, mi ih imamo od zare mali milijun ali svejedno ću ih kupiti još na ljetnim sniženjima

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

A ništ, čekat ću rasprodaju

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pogledat ću danas u Mercatoru za kratke rukave.
    Znam da imaju preslatke bez rukava s Winnie Pohhom i Pepeljugom. oko 40-50 kuna.

Imam i ja od starije cijelo čudo.
    A mala je velika pa robu "između" njih dvije niti ne spremam, samo stavim na drugu policu (od mlađe) i odmah nosi.
    I ona je već danima u kratkim rukavima.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ma imam i ja od Janka cijelu hrpu majčica koje prodajem na burzi jer mi stvarno nisu za curu.. :/

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ma imam i ja od Janka cijelu hrpu majčica koje prodajem na burzi jer mi stvarno nisu za curu.. :/
    Što vas briga
    Nek bude mala haharica!!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bezveze briješ
    meni i zara i margita ovih dana hodaju u majicama koje promoviraju nogometno prvenstvo, dobile ih na trgu i jako ih vole

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ana.m ma daj meni je Leila nasljedila od necakinje i necaka gomilu majica, muske/zenske tako svejedno

Mi smo proslo ljeto vecinu provele samo u peleni i majici kratkih rukava, bodici mi nisu bili prakticni sa platnenima.
    I sad smo u hlacicama i majici, nekad u bodiju kratkih rukava ali bez jos jednog sloja preko jer bi joj bilo vruce u dva sloja.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

L je zadnjih par dana otkad je zatoplilo u kratkim rukavim, ispod bodi bez rukava.
    sinoc je i spavala u kratkima jer je imala temp 39 pa pidama nije dolazila u obzir
    a proslo ljeto je bila doma u bodiju kratkih, vani bi joj stavili carapice i pokrili je po nogicama zbog sunca
    ana.m jesi pogledala u zari? tamo smo mi kupili par majica za 50ak kn. nama je problem sta ih je nekoliko vec prerasla

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi smo nasljedili majica s triju strana, tako da to mogu iznosit tri djeteta istodobno, jedino kaj ih je večina br 74/80 tj 9-12 mjeseci, a moj B je povelik i još malo pa će imati 12 mj, tak da bi bilo bolje da su malkice veće (nasljedili smo od jesenskih beba).
    Tak da to zadizanje nije problem po ljeti, al neke majice su za nositi sada.

Vidiš, nisam se sjetila bez pelene, dobra ideja za ljeto.

Rhea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ovako i ja. Mislila sam da neću ništa kupovati Leoni, ali kad sam izvadila stvari za ljeto iz ormara, bile su mi tako muškaste.
    Ne mogu odoliti da ne kupim par rozih haljinica, suknjica i majčica

Vidjela sam u TL dosta povoljnu ljetnu robicu na sniženju, valjda prošlogodišnju :/

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Sad ste mi dale misliti.
    A btw, kupila sam joj nedavno bijelo-plavu majcu s bubnjevima na kojoj piše HARD ROCK .
    Ali kako Rhea kaže i ja volim rozo, volanasto i sl.... .
    A kaj se tiče haljinica i hlačica, to mi i nije tak bitno, to joj sama šivam.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A btw, kupila sam joj nedavno bijelo-plavu majcu s bubnjevima na kojoj piše HARD ROCK .
    Ma daj? Pa di si to kupila? Ak je plavo-bijela moze onda i za decka kaj ne?
    I bubnjeve ima? Joj ja bi toooo!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa
    Ma daj? Pa di si to kupila? Ak je plavo-bijela moze onda i za decka kaj ne?
    I bubnjeve ima? Joj ja bi toooo!
    Zapravo je kak ti za dečke majčica...
    Kupila sam je u TL, ali sumnjam da još ima jer je to bilo od prošlogodišnje kolekcije.
    Imamo i plavi bodi tak s instumentima na kojem piše ROCK THE WORLD.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

E lažem, mislim da nije hard rock, nego Heavy Metal

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

E lažem, mislim da nije hard rock, nego Heavy Metal
    Joj, sad bi jos vise tu majicuuuuu! Od sad kopam po svim policama u TL!!

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Rhea prvotno napisa
    Vidjela sam u TL dosta povoljnu ljetnu robicu na sniženju, valjda prošlogodišnju :/
    mi smo se danas nashopingirali. jos nismo poceli sa kratkim rukavicima iako je dosta vruce ali ne zbog hladnoce nego vise zbog sunca. procjenila bi da mu je veca steta da ga sunce sprzi nego da mu je pinku vruckasto. u kuci mi je hladnije nego vani. ali uskoro krecemo sa kratkim rukavicima.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi nismo počeli s kratkim ali hocu cim opet sunce izađe,jer Dora se tako znoji da je to nemoguće.A pliš i dugu maicu preko bodija nesmijem ni pomislit pakleno.samo bodi i to je to

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

mi smo isto u kratkim rukavima.
    naravno uvijek je pri ruci nešto dugih rukava

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jučer smo izbacili bodije i uveli majce kratkih rukava

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam jutros tetu č. uvjerila da joj stvarno ne treba dupli sloj
    Još je i buc buc, a poznato je da se oni znoje

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Evo ja danas Ivu skroz u kratko stavila i bez čarapica ali je još uvijek imala i bodi i majcu...Brijem da sutra ne bu tak...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Evo ja danas Ivu skroz u kratko stavila i bez čarapica ali je još uvijek imala i bodi i majcu...Brijem da sutra ne bu tak...
    Ja sam sad
    Mi smo bez čarapica već 10-tak dana, i u jednom sloju.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa i marge je već 2 ili 3 tjedna u jednom sloju, a čarapice je imala ili nemala ovisno o danu.
    jučer smo samo jednu vrstu jednog sloja (body kratkih rukava) zamijenili za drugu vrstu jednog sloja (majca kratkih rukava)
    odnosno, jedina razlika u oblačenju jučer i prekjučer je u tim famoznim "golim leđima" 8)

little duck avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

A je li dovoljno toplo za bebicu od 5 tjedana za kratki rukav? :/
    Meni je nekako vise da joj obucem dugi rukav zbog jakog sunca, kada je tako mala...

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •