-
muke po autosjedalicama
Čini mi se da otkad sam prije tri godine rodila prvo dijete, neprekidno muku mučim s autosjedalicama. Kupujem ih, pa vraćam, pa onda ispadne da je ova zamjenska bila još gore rješenje. Htjela bih napokon imati u autu dvije poštene sjedalice koje će mojoj djeci pružiti maksimum sigurnosti, onoliko koliko AS to može. ZAto sam odlučila registrirati se ovdje i zamoliti iskusne mame za savjet, a takvih mislim ovdje ne nedostaje.
Dakle, curica Z. ima 3 godine i 2 mjeseca, 17,5 kg i prije dva tjedna kupili smo joj booster (MC RODI XR), a njezin brat V., star godinu i malo manje od mjesec dana, težak 10,5 kg, naslijedio je ROMER KING PLUS sjedalicu.
E sad, ova ROMER sjedalica meni je grozna, jer kad ju se učvrsti sa pojasom ona je potpuno pomična u smjeru lijevo-desno i to do te mjere da se u malo jačem zavoju naginje. :/ Pokušali smo na sve moguće načine zategnuti tu stolicu, ali to jednostavno ne ide. Prije nje kupili smo MC TOBI i ona se mogla savršeno dobro učvrstiti, ali, na žalost, pojasevi od stolice imali su grešku pa sam je išla zamijeniti za ROMER, jer oni su kao još bolji i kvalitetniji.
Što se tiče boostera, nakon što sam danas na ovom forumu pogledala nekoliko filmića o tome što se događa djeci mlađoj od 5 godina u prometnim nezgodama, ako su u automobilu smješteni u boosteru, odlučila sam vratiti Z. u sjedalicu u kakvoj je bila.
Kako smo u zadnje 3 godine za AS dali ukupno otprilike 6 tisuća kuna (tu ubrajam i one od 0-9 mjeseci), a nisam bila s nijednom zadovoljna, molim vas da mi pomognete da ovoga puta napravim dobar odabir.
Hvala!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma