Moja curica je od rođenja bila bebica kojoj treba jako puno pažnje. Do kad je propuzala nisam je ispustila iz ruku ni na 5 minuta jer bi odmah počela takva vriska da je ne bi mogla smirit pola sata.Sada je navršila godinu dana, stalno je nosim i sa njom sam na podu i ako se samo pokušam dignuti da bi otišla npr. na wc ili složit sendvič ona potpuno poludi. Kako nam je tata terenac mi dvije smo same doma i ja više jednostavno nemam energije za disanje. Pomoć sa strane isto nemam. Baš radi toga što konstantno vrišti ne mogu jesti, ne mogu se tuširati, ne mogu raditi ništa osim biti s njom, igrati se i nositi je. Imam 49 kila, izgledam ko kostur i čudi me da još uopće imam mlijeka. :shock:
Preko dana spava samo sat vremena i za to vrijeme u stanu mora biti potpuna tišina jer je i rezanje sira i voda iz pipe probudi i onda bude nervozna i bude još 3x gore!
Nikad je nisam ostavljala da plače, ali u zadnje vrijeme mi se čini da ili ću se ja jedan dan samo srušit od umora i izgladnjelosti ili ću je ostavit sat vremena dnevno da urla u vrtiću dok ja zadovoljim svoje osnovne potrebe. I da, kolica, sling, marama, nosiljka, sve isprobano i sve 0 bodova!
Do kad će to trajati, da li ima šanse da je nekako naučim da se igra sama makar na 10 minuta :?
Cure help!!Ima li koja od vas kakav savjet???