-
Mi smo prije koji tjedan zapoceli s fazom 'tata uspavljuje' (imao je 23,5 mjeseci). Inace se navecer uspavljivao dojeci, pa sam onda jedno vrijeme micala cicu i davala mu ruku ili ga grlila dok ne zaspe. Kad je dosao red na tatu, nisam se htjela sakrivati, micati, samo sam mu rekla da se mama mora ici kupati, a tata ce ga voditi spavati i pricati mu super novu pricu (uzbudjenim glasom kao da je to nesto posebno
). Otisao je malo zbunjeno, ali bez problema, nije trazio cicu. I tako desetak dana zaredom. Redovito bi rekao 'ne tata nana, mama nana, kiki (cica)' ali ja bih mu objasnila, poljubila ga za laku noc i pristao bi. Ujutro je redovito cicao, dnevne podoje nemamo vec neko vrijeme. Nakon toga sam probala i ja navecer ga uspavati, nije uopce trazio cicu. Super.
E onda sam dobila neki antibiotik koji ne ide uz dojenje i iskoristila to za oprostaj i ukidanje i jutarnjeg podoja i ima desetak dana ne doji ni ujutro. Takodjer ponekad pita, ali pristaje na prvo objasnjenje. Mis moj mali.
Mazenje cice nikad nisam nudila kao alternativu bas zbog toga sto znam djecu koja se od toga nikako nisu mogla odviknuti, a mene to uzasno iritira. Radije bih da doji
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma