Uh, pogodio me ovaj post. Identična situacija sa uspavljivanjem je kod nas. 45-90 minuta, najčešće ne mogu da ustanem uopšte, ako se izvučem buđenje i ponovno nasisavanje svakih pola sata. Kad legnemo konačno MM i ja onda je situacija bolja sve dok MM ujutru ne ode, onda opet nasisavanje. Popodnevno spavanje samo i isključivo sa sisom u ustima. Ako se mrdnem samo (od bola i ukočenosti) odmah otvara oči.
Jedino što Nađa ima tek 13 meseci, ali vaše priče me ne ohrabruju puno.

Citiraj summer prvotno napisa
lezati frustrirano dok je on dojio, s boli u ledjima i placem od nemoci u grlu...
tako mi je poznat osećaj, a bradavice iziritirane od sat i po neprekidnog muljanja

Ja sam dugo mislila da je sve to kod nje (prvih 5 meseci je doslovno 20h dnevno sisala, mučno spavanje i uspavljivanje, plakanje za svaku sitnicu, atopijski dermatitis) uzrokovano jako stresnom trudnoćom i groznim porodom (vakum), a onda sam Felix naletela na tvoju priču sa poroda i tvoje "tužbalice" o (ne)spavanju pa sam se malo utešila da možda ipak nisam isključivo ja uzrok svemu tome. Mislim da bi meni bilo lakše kad bi postojala neka uslovno rečeno dijagnoza, npr. "zahtevno dete" pa da mi to neko napiše na papiru i onda znam sa čime se borim. Kad bi bar bilo tako lako...