Citiraj Felix prvotno napisa
sad mi se sve cesce dogodi da ne mogu podnijeti njegov dodir jer me toliko isprepipa dok doji plus iritacija od dugotrajnog dojenja da sam sva zivcana i razdrazljiva nakon toga..
ovako i kod mene , ima 16 mjeseci, dok doji ne samo da me pipa nego pokusava ustipnuti drugu bradavicu, ili kopati po pupku ili mi gurati prst u nos, ili guzva cicu, i ja umjesto da se opustim, borim se s njegovim rukama jer mi to ide na zivce. Imam iritacijski dermatitis (dake crvenilo i pecenje) na bradavicama i oko njih od njegovog treceg mjeseca. I nista mi ne bi bilo problem, dala bi i ujutro i za uspavljivanje, samo da se ne budi svako malo po noci. Vec 4 mjeseca se dizem da posao i umorna, umorna sam...Ne mogu ni misliti o drugom djetetu dok on ne prestane dojiti jer mi se bradavice moraju oporaviti, vise mi ni kortikosteriodi ne pomazu. Jos veca muka mi je sto je prije ponekad dao da ga mm uspava, naravno kad ja nisam u kuci. A sada sam to probala dva puta i on je urlao sat i pol, i onda zaspao jecajuci ko da sam ga ostavila sa smrtnim neprijateljem a ne s tatom :?