Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: crijevna viroza ili???

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno crijevna viroza ili???

cijelu noć sam u subotu provela na wc-u. :shock: uhvati me grč pa moram obaviti veliku nuždu. u nedjelju sam bila totalno iscrpljena od svega. jučer malo bolje ali danas opet ista stvar. e sad, da li je viroza ili me beba pritiska po crijevima?'

možda pitam glupost ali udarce osjetim jako nisko pa me zanima ima li tko sličnih iskustava. jer ovo više nije normalno (hemeroidi će me dokrajčiti)

Datum pristupanja
    May 2008

Početno Re: crijevna viroza ili???

Citiraj sanjaneo prvotno napisa
    cijelu noć sam u subotu provela na wc-u. :shock: uhvati me grč pa moram obaviti veliku nuždu. u nedjelju sam bila totalno iscrpljena od svega. jučer malo bolje ali danas opet ista stvar. e sad, da li je viroza ili me beba pritiska po crijevima?'

možda pitam glupost ali udarce osjetim jako nisko pa me zanima ima li tko sličnih iskustava. jer ovo više nije normalno (hemeroidi će me dokrajčiti)
    Nemam slična iskustva...ja sam obrnuti slučaj...zbog željeza koje uzimam 2put dnevno ja imam poteškoća.....ne vjerujem da ti beba može prouzročiti probavne smetnje...može biti viroza ili ne daj bože da si nešto pojela....najbolje da odeš il nazoveš svoju dr.opće prakse odmah ujutro ako ti ne bude bolje....Probaj jesti dvopek,čokoladu i slično,...pa vidi ima li učinka...al ne se zezat...

Palagruža avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Moguce da je crijevna viroza. I ja sam imala slicnih problema prije 10-ak dana, a i svekra mi je neki dan stislo Pij puno tekucine, a ako ti se ne smiri, recimo, do sutra, mozda da ipak priupitas doktora?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Kod mene već neko vrijeme vlada neka vrsta crijevne viroze. Znam žene i djecu koje su završile u bolnici. Nažalost, završio je i moj djed. Dehidrirao je u dva dana. Oporavak je nekih tjedan dana. Čuvaj se, pazi na unos tekučine. Možda je ipak najbolje da se javiš doktoru.

Sretno!

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

da i dr je danas rekao da je vjerojatno viroza, navodno je ima jako puno. s bebom je sve u redu, malo se je niže spustio pa moram više mirovati ali drugo sve 5.

hvala vam na odgovorima, jučer sam već bila očajna. danas je mrvicu bolje

Rhea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

I ja sam krajem trudnoće pokupila crijevnu virozu, trajalo je kojih 3, 4 dana, ali me užasno iscrpilo. Tih par dana nisam stavila ništa u usta osim malo rižice, dvopeka i čaja.
    Bebi to nimalo ne smeta, kao što su već cure rekle, samo pij puno tekućine i odmaraj što više.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Vjerojatno crijevna viroza, imala prije dva-tri tjedna, nikakva temperatura ni povraćanje, samo pritisak na trbuh i čak 10-ak obavljenih nuždi u par sati. :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •