-
Toyota i problem AS
Imam Toyotu starlet 1997g i neznam u cemu je problem ali nece u nju da stane nijedna AS, ono nece da "legne" kako treba. Probala sam chicco zenith [0-18kg], probala sam inglesina mislim da se tako zvala, probala jednu francusku, ne secam se kako je bio tacno model, ali jok nista nece da se ono ucvrsti kako treba posto meni treba AS montiranu suprotnu od smera voznje i gledala sam one kombinirane od 0-18kg, ali kako rekoh imam problem, nista ne stoji kako treba. Probala sam i u drugu toyoju corolu -2003 god. i verovali ili ne i u nju AS nece da se fiksira ok pojasevima, pa bih da pitam dali neko od vas ima toyotu pa da mi kaze koji tip autosjedilice pristaje ovom autu [ u prodazni salon toyote mi rekli da nemaju takve informacije :? :? :? ] da bih znala sta i gde da potrazim.
XoX
-
ah, eto jedne vlasnice toyote
ja cu ti samo reci da se u nasu toyotu (corolla 2002) vecina as stvarno dobro montira. ovo vrijedi i za autosjedalice koje se koriste u suprotnom smjeru voznje. cak ima i tu prednost da ima vrstu pojasa koja je jako dobra za autosjedalice. on kada se skroz izvuce iz kucista, omota oko as, as se jaaaaakoooooooo utisne u sjedalo i pojas se zateze, on se vise ne otpusta. da bi se otpustio potrebno je otkopcati kopcu.
e sad, meni nije niti skroz jasno sto znaci da ti sjedalice ne 'legne' kako treba. jel pri tome mislis da nema dobar nagib? odnosno da kada zategnes pojas da se naslon sjedalice podigne prema gore pa je nestabilna?
ukoliko je to problem, rjesenje je cvrsto zamotati dekicu ili rucnike u rolu i podmetnuti pod dio as gdje budu djetetove nogice. nakon toga zategnuti autosjedalicu pojasom automobila. time se sprecava utiskivanje as u tu prazninu koja nastaje izmedju nje i sjedala.
ako ovo nije pomoglo ajd probaj detakljnije opisati problem
-
Ne, nije problem u to da kad zategnes pojas podigne se naslon sjedalice, nego je problem u to da koliko god natisnes sjedalicu i koliko god zategnes pojase [a zategli ih do maximuma] dno autosjedalice se mice ono ko da je nista ne drzi, ne da je mogu pomaknuti 2cm koliko je kao dozvoljeni maximum nego je mogu pomaknuti koliko zelim, dno as "seta" po kolima :? Zadnja klupa auta je nekako udubljena i zakosena pa nikako da se u nju namesti as da bi bila stabilna. Chicco-v zenith je bio toliko glomazan i nestabilan da sam pomislila da smo pobrkali mesta gde prolaze pojaseve [kombinirane as imaju one plave i crvene kopce jel za montiranje u jedan i u drugi smer pa je tesko pogresiti ali :/ ] toliko je bila nestabilna. Mozda je fora da ove kombinirane as ne mogu dobro da se nameste suprotno smeru voznje, ali onda ne bi im u opisu stajalo da moze :? Ma, skroz sam sada zbunjena
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma