-
login? svaki put ili?
Imam jedno pitanje. Slobodno me uputite na post gdje to mogu procitati (ja trazila to, ali nisam nasla :? ). Naime, zanima me da li se svaki put kad dodjem na stranicu moram logirati tj,unijeti korisnicko ime i zaporku, iako kliknem na Loginiraj me automatski. Prije to nisam morala upisivati svaki put, odmah bi me "prepoznao" :D Nije mi tesko, ali ako mogu sto prije doci i preskociti to, ja bih.
Fala
jadro :wink:
-
to sa "loginiraj" bi trebalo biti dovoljno.
ali ako ti je ukljucena opcija u IE da dozvoljavas kukije.
-
thx
Fercera..To je to, tako je bilo prije yes!!! :D
puno, puno hvala,( iako sam morala potraziti pomoc od muza jer meni nije upalilo iz prve
) I svaka cast na brzini.
VELIKI POZDRAV
jadro
-
a ja navodno primam kukije a moram se furt ponovo loginirat (bar mi je mm rekel da nije zabranil)... to moguce?
-
ne vjeruj tm, provjeri sama
osim opcije da dozvoljavas kukije, pri logiranju moras kliknuti na onu kucicu da te ne logira svaki put.
-
za kucicu znam a u IE properties nisam mogla nac kukije. a trazila sam cijelij 20 sekundi...potruditi cu se vise, hvala..
-
sad radi. navodno sam imala 2 kukija i on nije znao kojeg da uzme...
komadic torte...
-
call me stupid, ali ja ne kužim, kaj su kukiji, kaj je IE i gdje da to sve nađem, totalno sam se zbunila.
hvala, i oprostite kaj vas gnjavim.
-
IE je internet explorer
cookies su 'tragovi' koji ostaju u tvom kompu nakon posjete netu
tu opciju moras imat ukljucenu u IE properties..
pa kad te ivarica the administrator ne sljivi, ja napisah kolko znam
ak ti ne ide- ja cu opet uskocit AK IVARICA NECE :D :D :D
-
Osoblje foruma
Ok, recimo da ovo do sada kužim, ali...kada se (rijetko, nažalost) ulogiran na kompu na poslu zašto me izbaci nakon svakog čitanja nekog topika i moram se ponovno logirati (doma nemam tih problema)?
-
-
-
Osoblje foruma
O tome high security na mome poslu stvarno ne bi....Kante su prahistorijske, nitko se ne razumije u održavanje, a kada i dođu dečki za to zaduženi, naravno, "nema se novaca"...
Dakle, uvjerena sam, nije to...jedino ako nije slučajno ili zabunom... :?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma