Citiraj ivakika prvotno napisa
evo, samo da razjasnim ovo oko broja artikala

dakle dogovoreno je da volonteri mogu izabrati 15 artikala po danu volontiranja na primopredaji

dakle 15 komada u cetvrtak i 15 komada u petak

znam da ce neki biti time zakinuti, ali to je isto kao i sa siframa za prodavanje robe-limitirali smo 30 artikala po obitelji-dakle oni koji imaju troje djece po tome su isto zakinuti

nazalost, ne mozemo svima ugoditi i svako pravilo ce naici na necije neodobravanje

to nije nasa intencija, ali shvacamo ako se nekome nasa pravila ne svidjaju. Drago mi je da ih iznosite i uvijek rado procitam i pohvale ali i kritike

ono sto je napisala mamanina je upravo to o cemu svi vi kojima ova pravila ne pasu, trebate razmisliti

svrha rasprodaje je da omogucimo nasim sugradjanima da povoljno kupe robu na rasprodaji. Time omogucujemo i nama samima da povoljno kupimo robu na rasprodaji. ALI svrha volontiranja na rasprodaji nije izbor najboljih komada robe prije same rasprodaje, vec pomoc Rodi da se putem rasprodaje djelomicno samofinancira.

Osim toga, razmislite kako se osjecaju kupci na rasprodaji koji znaju da nasi volonteri imaju pravo prvokupa? oNi dolaze na rasprodaje i placaju ulaznicu. Vi svi koji volontirate na rasprodaji bi trebali biti tamo zato jer to zelite, jer zelite pomoci Rodi da skupi barem dio sredstava koja su joj potrebna za sve aktivnosti koje Roda provodi-dakle volontiranje na rasprodaji je po nasem shvacanju pomoc Udruzi RODA

Malo kasnim, no od nedavno sam počela pratiti zbivanja i rasprodaje, te sam na rasprodaji 26.09.2009. prvi puta sudjelovala i kao prodavatelj i kako kupac. Smatram da je ovo odličan način da roditelji pomognu jedni drugima(pogotovo u ova krizna vremena kada nam sa svih strana udaraju po plaći) i na neki način "razmjene" odjeću. U potpunosti potpisujem gore navedeni tekst, jer svi dobro znamo značenje riječi volontiranje(i sama se namjeravam uključiti ubuduće) i koliko god da ima ljudi koji zaista od srca poklanjaju svoje vrijeme-isto toliko ima onih koji će samo gledati kako da izvuku korist. Zato je u redu da se odredi broj artikala koliko se može uzeti prije same rasprodaje, a ako nekome to nije dovoljno uvijek može daći na sam dan rasprodaje i kupiti potrebno.